Gündem
  • 29.11.2021 00:23

İşte o anlar!.. Antalya'yı hortum vurdu

Antalya'da deprem korkusu yaşatan hortum mahalleyi savaş alanına çevirdi..Antalya'da dün akşam şehir merkezinde çıkan ve bir mahalleyi savaş alanına çeviren hortumun verdiği hasar havanın aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Apartmandaki dairelere zarar verip, 2 çocuk parkındaki dev ağaçları kökünden sökerek deviren hortum güvenlik kamerasına yansıdı. Vatandaşlar, ‘Bina sallanıyordu, deprem oluyor sandık” sözleriyle yaşadıkları kokuyu dile getirdi.

Antalya'da dün akşam saatlerinde sağanak ve şiddetli rüzgar etkili oldu.

Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşilbahçe Mahallesi'nde ise akşam saat 20.00 sıralarında hortum çıktı.Bir çocuk parkındaki ağaçları devirerek sitelere doğru ilerleyen hortum, dairelerin balkonlarındaki panjurları parçaladı.Çatılardaki gün ısılarını da söken hortum, tabelaları da devirdikten sonra bir başka çocuk parkındaki ağaçları da devirdi.

Olayda yaralanan olmazken, üzerine ağaç devrilen bir araçta hasar oluştu.Hortum anı sitenin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.Görüntülerde, saat 20.09'da şiddetli rüzgarın bir anda artması ve hortumun ağaçlar ile tabelaları yerinden sökmesi yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2021 00:31

İLGİLİ HABERLER