Spor
  • 7.6.2024 13:25

İşte Okan'ın listesindeki iki yerli yıldız

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Kadrosunu güçlendirmek adına kolları sıvayan sarı-kırmızılı takım, transfer listesindeki oyuncular için harekete geçti. Okan Buruk, Süper Lig'de forma giyen 2 yerli yıldızın ismini yönetime iletti. İşte Galatasaray'ın transfer gündemine gelen isimler ve transfer haberinin detayları...

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başladı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Galatasaray Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti.


Önümüzdeki sezonda da Süper Lig'de şampiyonluk yaşayarak armasına beşinci yıldızı takma peşinde olan Sarı-Kırmızılı camiada, flaş gelişmeler yaşıyor...


Okan Buruk, listesindeki oyuncuların transferi için yönetimle birlikte yoğun mesai harcıyor.
Güçlü bir kadroyla Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefleyen Galatasaray, yerli transferi için Süper Lig'de parlayan 2 yıldız oyuncu için harekete geçti.
GALATASARAY SÜPER LİG'DEN 2 YILDIZA TALİP OLDU

Kanatlarına takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin gündeminde Süper Lig'den iki yerli oyuncu var: Oğuz Aydın ve Yusuf Sarı…
Listenin ilk sırasına yazılan Oğuz için Alanyaspor Kulübü ile temasa geçildi ancak 2000 doğumlu milli oyuncuya Ajax talip.
Hollanda devinin yeni hocası olan Francesco Farioli, Alanyaspor'da birlikte çalıştığı Oğuz Aydın'ın transferinde oldukça ısrarcı.
Son dakika haberleri: Galatasaray Süper Lig'in 2 yıldızına da talip oldu! Okan Buruk'un yeni gözdesi...
B PLAN YUSUF SARI OLDU

Milli oyuncudan henüz sonuç alamayan sarı-kırmızılıların, B planı ise Adana Demirspor'un yıldızı Yusuf Sarı.

Sakatlandığı dönemde Florya'da tedavi olan 25 yaşındaki solak futobolcu, Galatasaray'a gelmeye hazır ve kulüplerin şartlarda anlaşmasını bekliyor.Bu sezon Adana Demirspor ile 24 maçta forma giyen Yusuf Sarı, 3 gol ve 8 asistlik skor katkısı sağladı.

Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon euro. Yusuf Sarı, 2022'den beri Adana Demirspor'da forma giyiyor.

Güncellenme Tarihi : 7.6.2024 13:29

İLGİLİ HABERLER