Spor
  • 30.1.2023 23:38

İşte Patrick Van Aanholt’un yeni takımı…

Süper Lig'de bu sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray, formda bir süreç yakaladı. Ligde son 10 maçta 10 galibiyet alan Aslan, 48 puanla zirvede yer alıyor. Bir yandan da devre arası transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, ilk transferini Kaan Ayhan ile yaptı. Milli yıldızı satın alma opsiyonlu olarak kadrosuna katan Galatasaray'da beklenen ayrılık da gerçekleşiyor.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Patrick van Aanholt'un yeni takımı netleşiyor.Hollandalı futbolcu, kendisine talip olan PSV Eindhoven'den gelen teklifi kabul etti.Ülkesine dönmek için geri sayıma geçen 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın pazartesi günü yapılan antrenmanının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

SALI GÜNÜ GİDİYOR

Patrick van Aanholt, salı günü sabah saatlerinde İstanbul'dan ayrılacak ve Hollanda'ya gidecek.Deneyimli futbolcu sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından PSV Eindhoven ile resmi sözleşme imzalayacak.Galatasaray formasıyla toplamda 62 maça çıkan Hollandalı futbolcu, 3 gol ve 5 asistle oynadı.Aanholt, bu sezon ise Galatasaray'da 14 maça çıkarken yalnızca 2 asist de kaldı.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2023 23:53

İLGİLİ HABERLER