Medya
  • 4.10.2005 13:56

İŞTE, ŞANSSIZ BİR KAMERAMANIN BAŞINA GELEN İNANILMAZ OLAYLAR

Başına insan düştü, sakatlandı; yıldırım düştü, hafızasını kaybetti. Kameraman tam iyileşmişti ki, bu kez arkadan otomobil çarptı ve çenesi kırıldı.

Hakan Durmaz ölümle burun burun gelmeye, geçen yıl mayıs ayında başladı. Kuzeniyle dolaşmaya çıkan 29 yaşındaki Durmaz''ın başına, duvara tabela takmaya çalışan bir adam düştü. Yaklaşık 70 kiloluk ağırlığın altında kalan Durmaz''ın şans eseri sadece ayağı kırıldı. Bu olaydan iki ay sonra Bakırköy sahilinde balık tutmaya çalışan Durmaz''ın üzerine bu kez yıldırım düştü. Yanında yine aynı kuzeni olan Durmaz, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle ameliyata alındı. Yedisi yoğun bakımda olmak üzere, toplam 18 gün hastanede yattı. Kendine geldiğinde geçici hafıza kaybı yaşadığı anlaşıldı. Altı ay sonra işinin başına dönen Durmaz''a doktorları, ancak iki yıl sonra tamamen iyileşebileceğini söyledi.

YILDIRIM ŞANS GETİRMEDİ!

Bu kazanın üzerinden 14 ay geçti. Fakat şanssızlık Hakan Durmaz''ı dört gün önce yine yakaladı. Evine gitmek üzere TV8 binasından çıkan Durmaz''a, bir otomobil arkadan çarptı. Doktorlar, çenesi kırılan Hakan Durmaz''ın ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ancak üç ay sonraya gün verdi. Bunun üzerine arkadaşları tanıdıkları aracılığıyla plastik cerrah Nazım Durak''a ulaştı. Tüm ameliyat masraflarını üstlenen Durak, Durmaz''ı sağlığına kavuşturdu. 15 gün sıvı gıdalarla beslenecek olan Durmaz, daha sonra yumuşak besinler yemeye başlayabilecek. Tam olarak iyileşmesi ise yaklaşık üç ay sürecek. Hayata sıkı sıkıya bağlı olan Durmaz, yaşadıklarını esprili bir dille yorumluyor. Durmaz, "Artık üçledik. Bundan sonra bir şey olmaz herhalde. Yıldırım çarptıktan sonra talihim dönmüştür diye şans oyunları oynadım ama nerde? Bu defa da araba gelip çarptı. Müdürüm bile ''Sen evde otur biz maaşını eve gönderelim. Böylesi daha az masraflı olur'' diyerek espri yapıyor. Hayattayım ve öyle olmaya da kararlıyım" diye konuşuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER