Gündem
  • 6.5.2013 17:53

İşte “yurdum insanı” haberleri

Sosyal medyada hemen her gün yeni bir ilginç konu gündeme gelirken, haber sitelerinde gözden kaçan detaylar ülkenin “yurdum insanı” manzarasını gözler önüne seriyor. İHA tarafından bugün geçilen bazı haberler ise, “ancak Türkiye’de olur” denilecek tarzda. İşte ilginç haberlerden öne çıkan başlıklar:

“ENGELLİ VE TEHLİKELİ”
Adana’da engelli bir kişinin 3 tekerlekli aracıyla çocuklarından ikisini meyve sebze kasasına, birini bacaklarının arasına, eşini de yanına bindirerek seyahat etmesi görenleri hayrete düşürdü.

ROMANLARDAN İNGİLİZ TURİSTE GÖBEK ATMA DERSİ
Edirne’de sabahın ilk ışıkları ile birlikte Tunca nehri kenarına gelen romanlar, Kakava şenliklerini merak edin İngiliz bir turiste göbek atma dersi verdi.

BAŞINA BETON HARCI DÜŞEN ADAM ÖLDÜ
Kilis’te, başına beton harcı düşen bir kişi hayatını kaybetti.

BANKTA OTURURKEN KAFASINA AĞAÇ DÜŞTÜ
Başkenttin insan yoğunluğunun en fazla olduğu caddelerinden Yüksel Caddesi’nde bankta oturan bir kişi kafasına ağaç düşmesi sonucu yaralandı.

YOLDA YÜRÜRKEN KALDIRIMA BATTI
Eyüp’te okula giden 13 yaşındaki genç kız, aniden çöken kaldırım nedeniyle oluşan çukura düştü. Neye uğradığını şaşıran genç kız, çukurdan itfaiye vinci ile kurtarıldı.

ARTVİN’DE AYININ SALDIRISINA UĞRAYAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ
Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Ilıca köyünde ayının saldırısına uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

BALKONDAN BALKONA İNERKEN DÜŞTÜ
Konya’da, sigara içmek için merdiven arasına çıkan bir kişi, evinin kapısının üstüne kapanmasının ardından komşusunun balkonundan kendi balkonuna inmek isterken yere düşerek ağır yaralandı.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER