Spor
  • 22.10.2011 17:45

İSTİHBARATÇIDAN AZİZ YILDIRIM'A 'KENDİNE DİKKAT ET' UYARISI!

Futbolda şike soruşturmasınca tutuklu bulunan F.Bahçe kulübü başkanı ile ilgili detaylarda gün ışığına çıkmaya başladı. Bunlardan en enterasan olanı ise bir Mit mensubu ile Aziz Yıldırım'ın arasındaki ilginç telefon görüşmesiydi.

MİT İstanbul Bölge Başkanı İsmail Nişancı’nın "Futbolda Şike" soruşturmasında ifade verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Nişancı’ya Aziz Yıldırım ile yaptığı ve dinlemeye takılan bir telefon konuşmasının içeriği soruldu.

YILDIRIM’I UYARDI İDDİASI

Nişancı’yla Yıldırım arasındaki telefon görüşmesinin "Futbolda şike soruşturması" nın devam ettiği günlerde yapıldığı ve amacınını üstü kapalı "Yıldırım’ı uyarmak" olduğu iddia ediliyor. Sızan bilgilere göre Nişancı bu görüşmede Yıldırım’a "Hakkında bir şeyler duydum. Seninle ilgili bir şeyler var. Kendine dikkat et" dedi. Bu uyarının ardından Yıldırım’ın da Nişancı’ya hitaben "Tamam. Bana bir şey olmaz" sözleriyle son buldu.

NİŞANCI’YA "NE DEMEK İSTEDİNİZ?" SORUSU-

Geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir nedenle adliyeye gelen Nişancı'nın Savcı Mehmet Berk’e söz konusu telefon görüşmesi hakkında ifade verdiği ortaya çıktı. Nişancı’ya konuşmasında neyi kastettiğinin sorulduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:57

İLGİLİ HABERLER