Spor
  • 31.8.2014 21:29

İsviçreli yıldız Galatasaray yolunda

Transfer sezonunun bitmesine çok az bir zaman kala Galatasaray atağa kalktı. Aslan’ın yeni hedefi İtalya’nın güçlü ekiplerinden Napoli’de forma giyen Dzemaili oldu.

Cesare Prandelli”nin transfer döneminin bitmesine yakın yönetime sunduğu isimlerin transferler edilmemesi nedeniyle gözler yeni aday Dzemaili’ye çevrildi.
DZEMAILI KİMDİR?
Makedonya doğumlu olmasına karşın İsviçre Milli Takımı forması giyen 1.79 boyundaki oyuncunun tahmini bonservis bedeli 9.5 milyon avro gibi bir fiyat söz konusu. 2011 yılından bu yana Napoli forması giyen Dzemaili, orta sahanın ortasında hem defansif hem de ofansif özellikleri olan bir isim.

2014 Dünya Kupası’nda İsviçre ile 3 maça çıkan oyuncu özellikle Arjantin ile oynanan karşılaşmada müsait pozisyonda kaçırdığı golle unutulmazlar arasına girmişti. Kulübü ile sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan yıldız futbolcu, Napoli ile 109 maça çıkıp 18 gol attı.

Dzemaili, bitmek bilmeyen enerjisi ve asla pes etmeyen savaşçı yapısıyla tanınıyor. Galatasaray yönetimi bu futbolcu için pazarlık masasına oturacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:11

İLGİLİ HABERLER