KAYNAK : Haber Vitrini
ROMA - İtalya ile Türkiye arasında dün yapılan özel maçın ardından bugünkü İtalyan gazetelerinde Emre, karşılaşmanın ''başaktörü'' olarak gösterildi.
Corriere dello Sport, ''Vieri, Trap'ı kurtarıyor ama İtalya can sıkıyor'' başlığı altındaki haberinde Emre için, ''Gerçekten güzel ve seçme bir gol attı. Takımının en iyisi, dripling yapıyor, sprinte kalkıyor. Sahada kendisini göstermek isteğiyle herşeyi yapıyor. Küçük sihirbaz Milan ile yapılacak derbi maça hazır'' yorumunda bulundu.
La Gazzetta dello Sport da, ''Bizi Vieri düşünüyor'' ifadesini manşetine çıkararak, İtalya Milli Takımı'nın uzun süredir devam eden kötü oyundan bir türlü kendisini kurtaramadığını, teknik direktör Giovannig Trapattoni'nin yalnızca beraberlikle ''nefes alabildiğini'' bildirdi.
Tutto Sport ise, ''Trap'ın sonu yok'' başlığı altında 62 yaşındaki İtalyan teknik adamı eleştirmeyi sürdürdü. Sahanın en iyisini Emre olarak gösteren gazete, Türk Milli Takımı hakkında ''Güzel, dinamik ve organize. İtalya'dan bir adım belki de 2 adım daha ileride'' ifadelerini kullandı
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:43