Spor
  • 30.3.2023 12:31

İtalyanlar'dan bomba Zaniolo iddiası! '30 milyon euroya...'

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İtalyan yıldız Zaniolo için bomba bir gelişme yaşandı. İtalyan basını yıldız oyuncu için çok konuşulacak bir transfer hamlesini duyurdu. İşte detaylar...Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Avrupa'da ses getirmişti. Sarı-kırmızılı ekip, 23 yaşındaki yıldız futbolcuyu 15 milyon euro gibi bir bedelle transfer etti.

TİMUR, DEV TRANSFERİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Erden Timur ses getiren Zaniolo transferinin nasıl gerçekleştiğini şu sözlerle açıkladı, "İyi transfer dönemi olduğu için söylüyorum. Geçen sene 90 milyon Euro, yaz transfer döneminde aynı yükümlülük seviyesindeydik. Tek farkı Zaniolo. Biz almadan 6 gün önce 30 milyon Euro’ya Bournemouth’a satılmıştı. Biz son gece transfer ettik. 5 yıl vade ile ilk ödemesi kasım ayında olmak üzere yarı fiyatına 15 milyon Euro’ya aldık. Transferin son günlerinde şöyle bakıyorduk ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği. İki tane öyle oyuncu bulduk. Bir tanesi tekrar kulübünde kaldı. Onu kulübü yetiştirememişti sadece 3 dakika farkla. Bu da Hakim Ziyech’ti. Chelsea’den PSG’ye gidiyordu, 3 dakika ile yetiştiremedi sonra kaldı.

’30 MİLYONLUK OYUNCUYU 15 MİLYON EURO ALDIK’

‘Biri de Zaniolo’ydu. Seneye de sözleşmesi dolacağı için, takımı ile kavgalı ayrılıp, seyircisi evi bastığı için Roma’yı terk ettiği için 30 milyonluk oyuncuyu 15 milyon Euro’ya aldık. Cebimizden de bir kuruş para çıkmadı. 6 ay oynayamayacaktı Roma’da sözleşmesi de 1 sene kalmış oluyordu. O 20 milyonu düştüğümüzde biz geçen seneki transfer dönemiyle aynıyız. Bundan önceki transfer dönemlerinden kimisinden 45 milyon Euro daha az yükümlülükle bitirmişiz. Hiçbir zaman, en iyi transfer dönemindeki Ünal başkanının zamanını o yüzden saydım, öyle bakarsak oradan bile 20 milyon Euro az harcamışız.’

ZANIOLO'DAN OLAY AÇIKLAMALAR

Önceki gün La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zaniolo, sarı-kırmızılı ekipteki geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Sözleşmesi bitene kadar Galatasaray'da kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu belirten İtalyan yıldız, "Sözleşmem bitene kadar Galatasaray'da kalacağımı garanti etmiyorum ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım." sözlerini dile getirdi.

BİR BOMBA DA TUTTUSPORT’TAN

La Gazetta dello Sport'un büyük ses getiren Zaniolo röportajı sonrası bir bomba haber de Tuttosport'tan geldi. İtalyanlar yıldız oyuncuyla alakalı olay yaratacak transfer gelişmesini duyurdu. İşte detaylar...

DIAZ REAL MADRİD’E DÖNECEK

İtalyanlar, Milan’ın kiralık olarak forma giyen yıldız 10 numarası Brahim Diaz’ın yaz transfer döneminde Real Madrid’e dönmesine kesin gözüyle bakıldığını belirtirken yerine kalıcı bir çözüm istendiği ifade etti.

BRAHİM DİAZ’IN YERİNE ZANIOLO

Tuttusport’a göre Milan, Brahim Diaz’ın yerini Roma’nın eski yıldızı Nicolo Zaniolo ile doldurmak istiyor.

MILAN SEZON BAŞINDA ÇOK İSTEMİŞTİ

Sezon başında Milan’ın Zaniolo’yu çok istediği fakat Roma’nın istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle o zaman transferin gerçekleşmediği belirtildi.

MILAN’IN ESKİ TEKLİFİ: 17.5 MİLYON EURO + BONUSLAR

Milan o dönem, Zaniolo için Roma'ya 17.5 milyon euro bonservis ve Şampiyonlar Ligi'nin kazanılması halinde ekstra 500 bin euro gibi bonuslar içeren bir teklif yapmıştı. Fakat Roma temsilcisi, Milan'ın bu teklifini reddetti.

G.SARAY’A 30 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Real Madrid’e dönecek olan Brahim Diaz’ı kaybedecek olan Milan, Zaniolo için tekrar harekete geçti. Tuttosport’a göre Milan, Zaniolo için Galatasaray’a en az 30 milyon euroluk bir teklifle gidecek.

Milan'da 14 Ocak'tan bu yana skor katkısı veremeyen Leao'nun aksine Zaniolo'nun hücum bölgesinde şutları ve paslarıyla hareketlilik getirmesi planlanıyor.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2023 12:34

İLGİLİ HABERLER