Spor
  • 30.6.2008 10:43

İTALYANLARDAN SEMİH'E MÜTHİŞ TEKLİF!..

İtalyan kulübü, Avrupa’ya kendini tanıtan golcü oyuncuya 4 yıllık teklifte bulunacak. Fiorentina, F.Bahçe’ye de 5 milyon Euro bonservis bedeli önerecek.

F.BAHÇE’DE sözleşmesi 31 Mayıs 2008’de sona eren ve Avrupa Şampiyonası öncesi yönetimin 3 yıllık imza attırdığı Semih Şentürk’e İtalya’dan müthiş bir teklif geldi. Yönetimin “Resmi teklif almadık” açıklaması yaptığı Semih için Fatih Terim’in daha önce çalıştırdığı İtalyan kulübü Fiorentina önümüzdeki hafta ciddi bir teklifle geliyor. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Takım formasıyla attığı goller ve oyun içerisindeki becerisi beğeni toplayan Semih’i almak isteyen İtalyan ekibi 4 yıllık sözleşme yapmak istediği golcüye yıllık 2.5 milyon Euro (5 trilyon lira) ödemeyi düşünüyor.


PARA KAZANDIRACAK

FIORENTINA yetkilileri önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek F.Bahçe yönetimine Semih Şentürk’ün bonservis ücretini soracak. İtalyan ekibinin 5 milyon Euro’ya yakın bonservis bedeli ödemeyi göze aldığı öğrenildi. Daha önce İngiltere’den de teklifler alan yıldız futbolcuyu 3 yıl daha sarı-lacivertli kulüpte kalması için ikna eden F.Bahçe yönetimi, Fiorentina’nın teklifini kabul ederse transfer gerçekleşecek. Böylece Semih geçen sezon Middlesbrough’ya giden Tuncay gibi bonservissiz değil, kulübe para kazandırarak ayrılmış olacak

GELİRİ 2 KAT ARTACAK

F.BAHÇE’DE geçen sezon yıllık 1.1 milyon Euro ücret alan Semih Şentürk, Avrupa Şampiyonası öncesinde yapılan anlaşma gereği sarı-lacivertli kulüpten ilk yıl 1 milyon 400 bin Euro ve ikinci yıl için 1 milyon 500 bin Euro kazanacaktı. Semih’in yönetimle yaptığı anlaşmada uygun bir teklif olması halinde yönetimin de kolaylık sağlayacağı maddesinin bulunduğu öğrenildi. Fiorentina’dan gelecek teklifi değerlendirmek isteyen Semih’in başkandan izin isteyeceği iddia edildi.

‘BEN F.BAHÇELİYİM’

SEMİH’İN transfer konusunda yakın çevresine “Ben kulübümle yeni sözleşme imzaladım. F.Bahçe’nin futbolcusuyum. F.Bahçe’ye Avrupa’dan teklifler gelmesi tabii gurur verici. Her Türk gibi ben de Avrupa’da ülkemi temsil etmek isterim. Ama bu konuda tek belirleyici F.Bahçe Kulübü’dür. Ben giydiğim formadan ve bulunduğum camiadan çok memnunum” dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER