Gündem
  • 25.7.2021 19:55

İYİ Parti'den büyük alçaklık!.. Esas darbeci Semih Generali vuran Ömer Halisdemir'dir

Türk siyasetinde pazar sakinliği İYİ Parti'den gelen skandal bir tweet ile dağıldı. İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı ve Darbeci Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'e "Asıl Darbeci" dedi.

Sarıtaşlı attığı tweet sonrasında yoğun tepki aldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Ali Özkaya sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Halisdemir'e yönelik skandal ifadelere tepki gösterdi. Özkaya paylaşımında: "Bu beyan açıkça suç ve suçluyu övmektir. TCK'nun 215.maddesine göre FETÖ'nün darbe suçunu ve terör örgütü yöneticiliği/üyeliği, darbe için insan öldürmek suçlarını övmektir. Umarım Cumhuriyet'in savcıları bu kişiye pervasızlığının hesabını sorar…" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener; "Bunu da mı yaptılar. FETÖ’cü darbeci Terzi’ye kahraman, Ömer Halisdemir’e darbeci demiş İP’li…" ifadelerini kullanırken, Gazeteci Nur Özkan Erbay: "Bakalım arkasından daha neler gelecek? Artık FETÖ gerçeğini ve tehlikesini anlamakta ve algılamakta direnenlere siyaset yolu kapatılmalı, gerekli yasal düzenlemeler yapılmalı... Başka çare yok..." ifadeleriyle Sarıtaşlı'ya tepki gösterdi. İşte skandalın tüm ayrıntıları...

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı. 'Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi' diyerek skandala imza attı. Attığı tweetin ardından aldığı yoğun tepki üzerine önce paylaşımını silen Sarıtaşlı hemen ardından tüm hesabını kapattı. İşte skandal tweet ve İYİ partili yöneticinin sonrasında attığı adımlar:

SKANDAL TWEET: SEMİH TERZİ DEĞİL HALİSDEMİR DARBECİ!

İYİ Parti Tokat il başkan yardımcısı Songül Sarıtaşlı attığı tweette "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi?" yazdı.

FETÖ'CÜ HESAPLAR DA BUNU SÖYLÜYORDU

15 Temmuz'un 5. yılında FETÖ'cü firari gazetecilerin oluşturduğu bir grup youtube üzerinden bir sözde belgesel ile yaptığı algı operasyonunda da hem 15 temmuz direnişini hem de şehitlerimizi aynı dille darbecilikle suçlamış ve FETÖ'yü aklamaya çalışmışlardı.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2021 17:18

İLGİLİ HABERLER