Gündem
  • 25.5.2023 23:11

İYİ Parti'den eşi görülmedik aşağılık yalan

Seçime 3 gün kala büyük yalan! İYİ Partili isme tepki yağıyor
İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan büyük bir yalana imza attı. Twitter hesabından bir görüntü paylaşarak Katarlı bir adam ve 4 eşinin oy kullandığı iddia eden Özkan'ın verdiği tüm bilgilerin yalan olduğu ortaya çıktı.

28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan tarafından akılalmaz bir yalan ortaya atıldı. Seçimlere ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özkan'ın yalanı kısa süre sonra ortaya çıktı.

SEÇİME 3 GÜN KALA ORTAYA YALAN ATTI
İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf üzerinden akılalmaz bir yalana imza attı. Twitter hesabından bir adam ve arkasındaki 4 kadının görüntüsünü paylaşan Özkan, bu adamın Katarlı olduğunu, yanındaki 4 kadının eşi olduğunu ve bu kişilerin 28 Mayıs seçimleri için oy kullanma sırasında beklediğini iddia etti.

Paylaşımında "Katar’lı adam dört eşiyle beraber ülkemin Cumhurbaşkanı seçiminde irade sahibi! Ne günlere kaldık." ifadelerini kullanan Özkan'ın yalanı kısa süre sonra ortaya çıktı.

YAZDIKLARININ HEPSİ YALAN

Özkan'ın Katarlı diye paylaştığı adamın Bahreynli bir iş insanı olduğu, 4 eşi diye paylaştığı kadınlardan ise 1'inin eşi diğer 3'ünün kızı olduğu ve bu kişilerin oy kullanma ile bir ilgisinin olmadığı öğrenildi. Özkan'ın seçime 3 gün kala manipülasyon dolu bu paylaşımı vatandaşlarda büyük tepki topladı. Gerçeği öğrenen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı İYİ Partili Özkan'a sert tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2023 12:55

İLGİLİ HABERLER