Asayiş
  • 31.10.2011 11:38

İYİLİK YAPMAYA GİTTİ, CANINDAN OLDU

İZMİR (İHA) - Arkadaşının ailesiyle ilgili sorunlara yardımcı olmak amacıyla giden genç adam hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Ne olduğunu anlayamayan genç adam aldığı bıçak darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı. 

İzmir'de, arkadaşının ailesi arasındaki anlaşmazlığı gidermek için giden bir genç, çıkan tartışma sonucu bıçakla öldürüldü.
Olay, saat 22.30 sıralarında Bornova İlçesi Altındağ semtinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşının ailesi ile sorunları olduğunu öğrenen beyaz eşya yetkili servis firmasında çalışan 23 yaşındaki Bahadır Yılmaz, sorunları çözmek için arkadaşıyla birlikte eve gitti. Çıkan tartışmada iddiaya göre, M.E. (28), "Sen bu işe karışma" diyerek küfretmeye başladı. Giderek büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce M.E., bıçakla Yılmaz'ı sol koltuk altından ve kafasından yaralayıp kaçtı. Durumun bildirilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Yılmaz'ı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaçan zanlı M.E. de, polisler tarafından kısa sürede yakalanarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:40

İLGİLİ HABERLER