Spor
  • 11.1.2014 03:38

İzet Hajrovic geçer not aldı

Galatasaray’ın Grasshopper’dan transfer ettiği İzet Hajrovic Ajax karşısında ikinci yarıda oynama şansı buldu.

İlk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Boşnak futbolcu fizik olarak istenilen düzeyde gözükmezken tekniği ile beğeni topladı.

Hajrovic, Türk pasaportu istiyor

Galatasaray’da yeni transfer İzet Hajrovic ile kaleci antrenörü Taffarel, dün basının karşısına çıktı, basın toplantısı yaptı.
İlk olarak vatandaşlık olayına açıklık getiren Boşnak futbolcu, “Türk pasaportuna sahip olmak isterim. Kaç yılımı alacak bilmiyorum ama pasaport için elimden geleni yaparım” dedi. Sarı-kırmızılı takıma gelerek kariyeri için çok önemli bir adım attığını ifade eden Hajrovic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kişisel olarak adapte olmak çok kolay oldu. Bundan sonra benim Galatasaray’a ne vereceğim önemli. Buraya gelirken ister istemez bir baskı oluyor. Yabancı sınırlaması var. Kararı Mancini verecek.  Elimden gelenin en iyisini yapıp, formayı kapmak istiyorum.”
‘Frikiklerde iyiyim’
Fiziksel özelliklerini de değerlendiren Hajrovic, “Bir kanat oyuncusunun, hızlı olması ve rahat adam eksiltmesi önemli. Bende bunların olduğunu düşünüyorum. Sağ ayağımı geliştirmem lazım. Frikiklerde de iyi olduğumu söyleyebilirim” diye konuştu. Taffarel de şu düşüncelerini paylaştı: “G.Saray’ın ikinci bir kaleciye ihtiyacı yok. Muslera sakatlanmıştı ve yerine Eray oynamıştı. Ama Eray’ın oynadığı maçlar çok önemliydi. Kendisinin başaralı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Ufuk ve Aykut var. Onlar da çok önemli kaleciler.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:34

İLGİLİ HABERLER