Gündem
  • 22.5.2024 13:55

Jesus, Fenerbahçe'ye istiyordu, skandal üzerine skandala karışıyor

Fenerbahçe'nin bir dönem kadrosuna katmayı çok istediği Gabriel Barbosa (Gabigol) yeni bir skandalla gündemde… Brezilyalı yıldız golcünün Corinthians forması giydiği görüntülerin ortaya çıkması sonrası kulübü Flamengo’dan peş peşe cezalar geldi.

Fenerbahçe’nin Jorge Jesus döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Flamengo’da top koşturan Gabriel Barbosa’nın (Gabidol)  yine başı dertte…

Doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl futboldan men edilen Gabidol’un Corinthians forması giydiği bir videonun sosyal medyaya düştü. Flamengo taraftarlarını çılgına çeviren olay sonra kulüp harekete geçti.

Oyuncuya para cezası kesildi. Barbosa’nın aralık ayında sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmamasına karar verildi. Ayrıca 10 numara da kendisinden alındı.

Gabigol yaşananlar sonrasında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“SAYGI GÖSTERME SIRASI BENDE”

*İtiraf etmeliyim ki, belli bir güvensizlik hissettim, çünkü o formayla birlikte büyük bir sorumluluk yükü de geliyordu.

*Unvanlardan etkileniyorum ve bunu her zaman sahadaki aşırı arzuyla ifade ettim ki bu da çoğu zaman yanlış yorumlanıyor."

*Bugün Flamengo yöneticileri tarafından artık 10'lu formayı kullanmayacağım konusunda bilgilendirildim. Kulübün kararını kabul etme ve saygı gösterme sırası bende. Ancak bu, takım arkadaşlarımla kurduğum tarihi asla silmeyecek. Tarihimizin sonuna kadar Mengao için sahada canımı vereceğim.

Gabigol, Avrupa kariyerinde Inter ve Benfica formaları da giydi.

Güncellenme Tarihi : 22.5.2024 13:59

İLGİLİ HABERLER