Spor
  • 30.1.2023 11:50

Jorge Jesus, Samet Akaydın'a çok sinirlendi!

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla yendi. Mücadelenin son anlarında Jorge Jesus resmen çılgına döndü. İşte o anlar...Galatasaray mağlubiyeti sonrası Gaziantep FK ve Ümraniyespor'u son dakikalarda attığı gollerle deviren Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Lider Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Jorge Jesus yönetimindeki Sarı Lacivertliler, evinde 3'te 3 yapmayı ve fire vermeden yoluna devam etmeyi hesaplıyordu. Son 3 maçından sadece 1 puan toplayabilen ve ateş hattında bulunan Selçuk İnan'lı Kasımpaşa ise zorlu deplasmanda sürpriz peşindeydi.


SON ANLARDA ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın son anlarında Jorge Jesus skorun rahat olmasına rağmen oyuncularının plana sadık kalması için yopum bir şekilde uyarılarda bulunuyordu. Özellikle savunmadan çıkarken yapılan pas hataları ya da oyunu zora sokan paslar tecrübeli teknik adamı çok kızdırdı.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Portekizli teknik adamın hedefinde ise yeni transfer Samet Akaydın vardı. Transferini bizzat isteyen Jorge Jesus, Kasımpaşa maçının bitiş düdüğü ile soluğu tecrübeli stoperin yanında aldı ve sert bir şekilde pozisyonu anlatarak futbolcusuna çıkıştı. Bunun üzerine Jorge Jesus ile Samet Akaydın arasında kısa süreli bir diyalog yaşandı.

OLAY TATLIYA BAĞLANDI

Fenerbahçeli futbolcular sonrasında Samet Akaydın'a destek olarak tirbünlere doğru ilerlediler. Kısa bir süre sonra da Portekizli teknik adam futbolcusunun yanına gelerek gönlünü aldı ve olay kısa sürede tatlıya bağlandı.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2023 11:53

İLGİLİ HABERLER