Spor
  • 26.4.2022 12:33

Jorge Jesus'tan sonra Belotti bombası!

Fenerbahçe transferde tüm ağırlığını santrfora verdi. Torino ile sözleşmesi haziranda sona erecek olan Belotti’nin menajeri ile görüşüldü. Belotti’nin menajeri 3 yıllık sözleşme, yıllık 4 milyon Euro ve imza parası istedi.Gelecek sezon için ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile görüşen Fenerbahçe, forvet hattına da İtalyan golcü Andrea Belotti ile transfer görüşmelerine başladı.

Fenerbahçe'de teknik direktör için görüşmeler devam ederken, bir yandan da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Sarı-Lacivertliler, forvet transferine yoğunlaştı.

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki golcü ve menajeriyle temasa geçildi. Sarı-lacivertliler, İtalya Milli Takım forması da giyen Belotti'yi kadrosuna katarak, forveti güçlendirmeyi planlıyor.

Belotti'yi isteyen başka takımlar da olduğu F.Bahçeli kurmaylardan oyuncunun yıllık 4 milyon Euro ile birlikte imza parası talep ettiği bildirildi.

42 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Tecrübeli futbolcu, Torino formasıyla 19 maçta süre aldı ve 5 gol kaydetti. Belotti bu sezon tendon ve kas sakatlıkları nedeniyle 15 maçı kaçırdı. 28 yaşında, 1.81 boyunda olan Belotti, 42 kez giydiği İtalya Milli Takım forması ile 12 kez fileleri havalandırdı. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 12:37

İLGİLİ HABERLER