Spor
  • 31.5.2024 12:38

Jose Mourinho 'nun sözleşme detayı… Aziz yıldırım anlaşma yapıldı

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaştı! İşte sözleşme detayı…

Teknik Direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Resmî açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Jose Mourinho ile ilgili tüm gelişmeleri fanatik.com.tr canlı olarak aktarıyor…

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllığına anlaştı!

 

'Dedim mi öyle bir şey!'

Öte yandan bugün bazı sosyal medya hesaplarında Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho için, "Kalıbının adamı değilmiş" sözlerini söylediği iddia edilmişti.

'İmzalayın dedim!'

Yıldırım ise bu konuyla ilgili gelen bir soruyu, "Dedim mi öyle bir şey! Bana sinyal verdiler, ben de 'imzalayın' dedim. Ben imzalasam, onlar seçilse ne olacaktı? Önemli olan Fenerbahçe! Fenerbahçe'ye gelmesi!" ifadelerini kullandı.

'İyi bir hamledir, bana da sordular'

Neyse akıllarına gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. 'Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez."

Aziz Yıldırım'dan Mourinho açıklaması!

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'de son gelişmeler hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, şunları söyledi: "Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüştü, belli bir noktaya geldik. Onlara da çağrı yaptık, 'Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu işi halledelim' dedim.
 

Mourinho'nun özel madde talebi!

İtalyan yayın organı Calciomercato'da yer alan habere göre Jose Mourinho, Fenerbahçe ile imzalayacağı sözleşmede, "Portekiz Millî Takımı'ndan teklif gelirse serbest kalır" maddesinin bulunmasını talep etti. Portekizli hocaya Roma'yı çalıştırırken milli takımdan teklif gelmiş ancak kabul edememişti.

Güncellenme Tarihi : 31.5.2024 13:10

İLGİLİ HABERLER