Spor
  • 28.1.2023 23:05

Kaan Ayhan Galatasaray'da

 Galatasaray galibiyet sonrası transferi bitirdi! Milli yıldız Aslan oldu... Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında zorlu Giresunspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Devre arası transfer sezonunda henüz birisini renklerine katmayan sarı kırmızılı ekip, farklı galibiyetin ardından milli futbolcuyu kadrosuna kattı.

KARŞILAŞMA BİTTİ TRANSFER GELDİ

Galatasaray, Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Sassuolo ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.Galatasaray yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.Bu sezon Sassuolo formasıyla toplamda 11 maça çıkan yetenekli stoper, takımına 1 gollük katkı sağlayabildi.

İşte maliyeti!

DHA'nın haberine göre de 400 bin Euro bedelle sezon sonuna kadar kiralanacak Kaan Ayhan'ın sözleşmesinde zorunlu satın alma maddesi de bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, 2 milyon 800 bin Euro karşılığında Kaan Ayhan'ın bonservisini de alacak. Öte yandan Galatasaray, 2 milyon 800 bin Euro'yu Sassuolo'ya 4 yıla bölünmüş taksitler halinde ödeyecek.

Galatasaray, Kaan Ayhanı açıkladı şte anlaşmanın detayları...

Güncellenme Tarihi : 28.1.2023 23:08

İLGİLİ HABERLER