Spor
  • 28.1.2023 23:08

Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi!

Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna dahil eden Galatasaray, Mert Müldür için de hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sağ bek için transfer teklifini sundu.Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, Sassuolo ile yapılan pazarlıklar sonucunda Kaan Ayhan'ı kadroya dahil etmek için geri sayıma geçti. Süper Lig devi, Serie A ekibinde forma giyen bir diğer milli yıldız Mert Müldür için de resmi transfer teklifini sundu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MERT MÜLDÜR DE GÜNDEMDE

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Sassuolo forması giyen Mert Müldür için kollarını sıvadı. Serie A ekibinden Kaan Ayhan'ı kiralayan sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sağ bek için kiralama teklifini sundu. Süper Lig devinin yaptığı teklifin içerisinde satın alma opsiyonu maddesinin de yer aldığı kaydedildi.23 yaşındaki sağ bek bu sezon Sassuolo'da 3 maçta forma şansı buldu ve toplam 53 dakika sahada kaldı. Serie A ekibinin genç savunmacısının sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

BONSERVİSİNE 4.7 MİLYON EURO

Rapid Wien altyapısında yetişen Mert Müldür için Sassuolo, 2019-2020 sezonu başında 4 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. 23 yaşındaki oyuncu, A Milli Futbol Takımı'nda 18 maçta forma şansı buldu.

Güncellenme Tarihi : 28.1.2023 23:11

İLGİLİ HABERLER