Gündem
  • 31.1.2021 23:43

Kabe'yi savunan Boğaziçili öğrenciler fişleniyor!.. Adalet Bakanlığına çağrı

Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığa tepki gösteren öğrencilerin fişlendiği ortaya çıktı!

Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak Boğaziçi Üniversitesi'ne atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversiteyi karıştırdı. Daha önce DHKP-C marşı eşliğinde halay çeken grupların sahneye çıktığı Boğaziçi Üniversitesi'nde bu kez Kabe-i Muazzama fotoğrafı yere serilip üzerine LGBT paçavrası yerleştirildi. Bu skandala sosyal medya üzerinden tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ise fişlendiği ortaya çıktı.

Kabe'yi savunan Boğaziçili öğrenciler fişleniyor: Adalet Bakanlığı'na 'gereğini yapın' çağrısı

Kabe görselini ayaklar altına alarak Müslümanların sinir uçları ile oynayan sapkınların, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokasyona karşı çıkan Boğaziçili üniversite öğrencilerini fişledikleri ortaya çıktı.

Kabe-i Muazzama'yı temsil eden görsele 'Şahmeran' ve LGBTİ görseli resmeden, ardından da söz konusu görseli ayaklar altına alan LGBTİ'li azgın azınlığın, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki çirkin provokasyona karşı çıkan öğrencileri fişledikleri ortaya çıktı.

Kabe'yi savunan fişleniyor!

Twitterda 'Kabe'yi Savunan Fişleniyor' hashtagh'i ile yapılan paylaşımlarda fişlemenin belgesi de yayımlandı. Sapkınların, Kabe provokasyonuna itiraz eden Boğaziçi'li öğrencileri tehdit ettikleri ortaya çıktı.

Memur-Sen: Enflasyonun altında bir teklifi kabul edemeyiz - Ekonomi  haberleri

Adalet Bakanlığı'na çağrı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın da söz konusu fişlemenin belgelerini yayımladı. Başkan Yalçın, "Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe’ye yapılan saygısızlığa tepki veren Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini fişleyenleri Siber Suçlarla Mücadele Dairesi ortaya çıkarmalı, İçişleri ve Adalet Bakanlığı gereğini yapmalıdır." diyerek çağrıda bulundu.

 

Güncellenme Tarihi : 1.2.2021 00:23

İLGİLİ HABERLER