Medya
  • 25.5.2008 00:31

KAÇIRDIĞIM VERGİLERLE 23 CUMHURİYET MİTİNGİ DÜZENLEDİM!..

Tuncay Özkan, cumhuriyet mitinglerini Kanaltürk personelinin SSK parası ile düzenlemiş. Tuncay Özkan, Kanaltürk çalışanlarının SSK primini ve vergi ödemek için ayrılan parasıyla 21 tane cumhuriyet mitingi düzenlediklerini söyledi.

Tuncay özkan, Biz Kaç Kişiyiz Derneği Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 'Türkiye nereye gidiyor, ulusalcılar ne yapmalı?' konulu konferansa katıldı.

Özkan, Konuşmasının başında Kanaltürk'ün satışı ile ilgili bilgi verdi. Tuncay özkan, Kanaltürk'ü 25 milyon dolara sattığını belirterek, "Bunun 22,3 milyon dolarını borçlara dağıttım. 12 milyon dolarını SSK ve vergi alacağı olarak aldılar benden." dedi. özkan, SSK ve Bağ-Kur prim borçlarına getirilen affı hatırlatarak, "24 saat bekleselerdi 4 milyon dolar az ödeyecektim." diye konuştu.

Konuşmasında borcun nereden kaynaklandığına da açıklık getiren Tuncay özkan, SSK primi ve vergi ödemeleri için ayırdıkları parayı 22 Temmuz seçimlerinden önce organize edilen cumhuriyet mitinglerinin düzenlenmesi için harcadıklarını anlattı.

21 tane cumhuriyet mitinginin sahne düzenlemesi, otobüs giderleri gibi kalemlere para harcadığını anlatan özkan, o dönemi ve Kerim Can Kamal ile arasında geçen diyalogu şu sözlerle ifade etti:

"Ben soruyorum kasada para var mı? 'Var ama sigorta ödeyeceğiz' diyor. ödeme diyorum, getir. Mitingin sahne düzenine, otobüsüne şuna buna….'Abi yapma' dedi. Dedim ki, neyi yapmayayım? 'Bu paraları SSK'ya ve vergiye ödeyelim. Bunlar seçimi kazanırlarsa iyice üstümüze çullanırlar.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:56

İLGİLİ HABERLER