Asayiş
  • 31.5.2013 17:43

Kadıköy'de kanlı baskın!..

Kadıköy’de, bir büroyu basan 6 kişi, bir kişiyi bacağından vurdu, bir kişiyi de darp etti. Baskının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edildi.

İddiaya göre, kimliği belirsiz 6 kişi, Fatih Keskin ve ağabeyi Fazıl Keskin’e ait olan ofise gelerek kapıyı çaldı. Şahıslar, kapıyı açan Fazıl Keskin’e saldırarak darp ettiler. Gürültüler üzerine kapıya koşan Fatih Keskin ile de boğuşan şahıslardan biri tabancasını çekerek ateş etti. Fatih Keskin, kurşunun sol bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Saldırının ardından 6 kişi olay yerinden kaçtı.

Kardeşinin yaralı olduğunu gören Fazıl Keskin, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de, konuyla ilgili Fazıl Keskin’in ifadesini aldı. Ofiste incelemelerde bulunan polis ekipleri, saldırganların eşkalini belirlemek için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:50

İLGİLİ HABERLER