Spor
  • 8.10.2010 00:34

KADIN AMİGO TAKIMI İÇİN EŞİNİ BOŞADI!..

Taşdelen, Hatayspor'un hayatındaki her şey olduğunu, takımından asla vezgeçmeyeceğini söyledi.

15 yaşında kaçarak evlendiğini ve 21 yaşında anne olduğunu belirten Songül Taşdelen, deplasmanlara gitmesini istemeyen eşinden 7 yıl önce boşandığını dile getirdi.

Taşdelen, "Takımım için 9 yıl evli kaldığım kocamı bile bıraktım. Takımım eşimden daha kıymetli. Gücüm yettiği kadar takımım için amigoluk yapacağım. Hastalık, sağlık, yaz, kış demeden tüm maçları izliyorum. Kızım da koyu Galatasaraylı. Evimin duvarlarının bir kısmı sarı-kırmızı, bir kısmı ise bordo-beyaz" dedi.

Tribünde kadın olmanın zorluğu

Taşdelen, bir kadın olarak tribünlerde bulunmasının mutlaka zorluklarının olduğunu ifade ederek, "İlk zamanlar 'bayan amigo' olarak tribünlerde yer almam garipseniyordu. Hoş olmayan sözlere maruz kalıyordum. Daha sonra bu durumun çok normal olduğunu düşündüm. Zaman geçtikçe taraftarlarla birlikte buna alıştım. Taraftarları ve takımımı çok seviyorum. Doğu ve batı demeden maçlara giderek desteklerimi sunuyorum" dedi.

Songül Taşdelen maçlardaki kadın sayının artmasını gerektiğini, özellikle ev hanımlarının streslerini maçlarda atabileceklerini ifade etti.

Taşdelen, 16 yaşındaki kızının da amigo olmasını desteklediğini de sözlerine ekledi.

Bu arada, Hatayspor'un kulüp yöneticileri de hergün artan bayan taraftardan çok memnun. Yetkililer bayan taraftarları da tribüne çekebilmek amacıyla, maça girişleri ücretsiz hale getirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 02:58

İLGİLİ HABERLER