Medya
  • 25.3.2008 01:36

KADIN PEDİ REKLAMINDA OYNAMAYI REDDETTİ

 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Radyo Tatlıses'te katıldığı programda kadın pedi reklamını 'karizma çizdirici' olduğu için kabul etmediğni açıkladı

Demet Akalın, piyasaya yeni çıkan albümü 'Dans Et' ile popülerliğini korurken Gülben Ergen ile satış yarışını da devam ettiriyor. 

 

'KARİZMAYI ÇİZER' Gördüğü ilgi nedeniyle kendine olan güveninin arttığını söyleyen sanatçı, gelen birçok reklam filmi teklifini reddettiğini söyledi. Akalın, "Kadın pedi reklam teklifi aldım ama biraz karizma çizdirici bulduğum için kabul etmedim" dedi.

 

Demet Akalın, klip çekiminde kullandığı ancak konser günü ortadan kaybolan aynalı elbisesinin bulunamadığını ve bu yüzden asistanının işine son verdiğini ve böyle hataları affetmeyeceğini de söyledi. Bu arada aynı dönemde albüm çıkartarak yarışa giren Demet Akalın ile Gülben Ergen rekabeti hem satış hem radyo listelerinde devam ediyor. Gülben Ergen de Demet Akalın gibi radyolara konuk olarak atağa geçmeye hazırlanıyor. Ergen bugün iki radyoya birden konuk olacak.
 
ASİSTANINI KOVDU
Klip çekiminde giydiği aynalı kıyafeti, konser günü kaybolan Demet Akalın, dikkatsiz davrandığı için asistanını işten çıkarttığını söyledi. Akalın "Böyle hataları affetmem" dedi. (Sabah)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:52

İLGİLİ HABERLER