Dünya
  • 30.1.2013 12:00

Kadına sokakta tecavüz edip doğradı

Fransa vahşi tecavüz cinayetiyle sarsıldı.
Nimes şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Joudia Zimmat, her sabah yaptığı gibi çıktığı yürüyüşte önce tecavüze uğradı.Genç kadını yolun kenarındaki ağaçların altına sürükleyen 32 yaşındaki İngiliz Robert Plant, burada tecavüz etti.
Gündüz yaşanan dehşet sırasında tecavüze uğrayan kadın bu kez sapığın bıçaklarının hedefi oldu.Robert Plant, defalarca bıçakladığı kadının boğazını kesti.
3 çocuk annesi kadının cesedini yoldan geçenler buldu.Feci şekilde dövütldükten sonra bıçaklandığı belirlenen kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
Fransa'yı dehşete düşüren vahşi cinayetten sonra katil zanlısı İngiliz yakalanarak gözaltına alındı.
Fransız polisi katilin olay yerinden 300 metre uzaklıkta lüks bir villada annesiyle birlikte yaşadığını açıkladı.İngiliz sapığının işadamı olduğu ortaya çıktı.
HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:59

İLGİLİ HABERLER