Dünya
  • 22.10.2022 09:57

Kadirov'a esir Ukrayna askeri hediye edildi

Ağzınız açık izleyeceksiniz! Kadirov'a esir asker hediye edildi

Rus işbirlikçisi Kadirov'a çocukları Ukraynalı esir askerleri hediye etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağ kolu işbirlikçi Ramazan Kadirov 18 yaşından küçük üç oğlunu Ukrayna’da savaşmaya göndermişti. Kadirov'un çocukları, etkisiz hale getirilen 3 Ukraynalı askeri babalarına hediye olarak verdi.

Ukrayna savaşında Rusya lideri Putin'e verdiği destek ve cephe gerisinde verdiği pozlarla gündeme gelen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov 14, 15 ve 16 yaşlarındaki üç çocuğunun Ukrayna’ya giderek Rus birliklerine katılacağını söylemişti.

Kadirov'un oğulları etkisiz hale getirdikleri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nden yakalanan üç askeri babalarına hediye etti.

Görüntülerde çok mutlu olduğunu görünen Kadirov, çocuklarını tebrik ederek Ukraynalı askerler için "Esirlere geleneksel Çeçen yemeği gılniş yedirdik. Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" ifadelerini kullandı.

 

Çeçen Cumhuriyeti'nin maalesef lideri olan Ramazan Kadirov 18 yaşından küçük üç oğlunu Ukrayna’da savaşmaya göndermişti. Çocuklar Kadirov’a Ukraynalı esir hediye etti.

Akhmat, Eli ve Adam Kadirov, RF Savunma Bakanlığı'nın Batı-Akhmat taburunun bir parçası olarak yürütülen özel bir operasyona katılımları sırasında etkisiz hale getirdikleri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nden yakalanan üç askeri babaları Ramazan Kadirov’a hediye etti.

"Esirlere geleneksel Çeçen yemeği GILNIŞ yedirdik. Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" diyen Ramazan Kadirov ise çocuklarını tebrik etti.

Güncellenme Tarihi : 22.10.2022 10:12

İLGİLİ HABERLER