Spor
  • 31.3.2013 21:20

Kafkas : Bu galibiyet bana hediye

Maçın ardından -Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas: -''Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazandığımız için mutluyuz'' ''Oyuncularım bana verilebilecekleri en güzel doğum günü hediyesini verdiler'' -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: ''Son 2-3 haftadır çok kolay mağlup oluyoruz''

TRABZON (AA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Medical Park Antalyaspor maçında saha ve seyirci avantajlarını kullanıp kazandıkları için mutlu oyduklarını söyledi.
     Kafkas, 2-0 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir takım karşısında zor bir maç oynadıklarını belirterek, ''İçinde bulunduğumuz durum itibariyle kazanmamız gereken maçtı. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazandığımız için mutluyuz'' dedi.
     ''Bundan sonra da kiminle oynarsak oynayalım rakibin adı ve büyüklüğü önemli değil'' diyen Kafkas, şunları söyledi.
     ''Oynayacağımız her maç, içinde bulunduğumuz durum ve performanstan dolayı daha da zor. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor ve daha sonra sahamızdaki Orduspor maçları var. Çok kritik maçlar oynayacağız. İyi konsantre olup bu maçlardan alacağımız maksimum puanları alıp daha sonra da kupa hedefine doğru yürümek istiyoruz.''
     Kafkas, Adrian'ı yedek bırakmasına ilişkin olarak ise ''Takımda 25 oyuncu var. Hangisi iyiyse onu oynatmaya çalışıyorum. Oyuncular hakkında iyi veya kötü değerlendirme yapmıyorum. Adrian, oynamak istiyorsa benim söylediğimi yapacak, diğer oyuncular da böyle'' diye konuştu.
     45. doğum gününü kutlayan Kafkas, bir soru üzerine ''Oyuncularım bana verebilecekleri en güzel doğum günü hediyesini verdiler. Allah herkese iyi günler, iyi şeyler nasip etsin'' dedi.
    
     -Özdilek'in açıklamaları-
    
     Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Trabzonspor'u tebrik ederek, ''Aslında beklediğimizden daha yumuşak bir maç oldu. Daha sert maç bekliyorduk. Maça başlarken bu düşünceyle sahaya çıktık. İlk devre oyun ortadayken gelen ilk topta golü kalemizde gördük. Son haftalarda çok kolay gol yiyoruz. Son haftalarda onun getirdiği psikolojiyi üzerimizden atamadık'' dedi.
     İkinci yarı rakibi sahasında hapsederek oynamaya çalıştıklarını anlatan Özdilek, şunları söyledi:
     ''İkinci yarı o anlamda daha etkiliydik. Son vuruşlarda biraz beceriksizliğimiz vardı. Rakip ikinci topta golü bularak 2-0'ı yakaladı. 2-3 haftadır kolay mağlup oluyoruz, en büyük sıkıntımız bu. Önümüzde çok önemli Kasımpaşa maçı var. Bu maç bizim hangi kulvarda olacağımızı belirleme adına önemli bir maç olacak. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz ancak çok çalışarak artılarımızı tekrar ortaya koymak istiyoruz.''
    
     -''Golü eşime hediye ettim''
    
     Trabzonspor'un karşılaşmada ilk golünü atan Volkan Şen, golü hamile olan eşine hediye ettiğini söyledi.
     Volkan, karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıktıklarını belirterek, ''Taraftar müthiş destek verdi. Onların desteğini arkamıza alarak kazandık. Bunun için mutluyuz. Gol atmak önemli bir şey. Gol atıp kazanmak önemli duygu. Uzun süre sakatlık geçirdim. Dizimde, sonra arka adalemde problem oldu. Takıma faydalı olmak istiyorum. Çok çalışıyorum. Hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. İnşallah benim ve takımım adına güzel şeyler olacak'' dedi.
     Volkan, attığı golün ardından yaşadığı sevince ilişkin ise ''Golü eşime hediye ettim. Eşim hamile. Kızımız olacak inşallah'' diye konuştu.
     Trabzonspor'un 2'inci golünü kaydeden Yasin, milli maç arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Zor maç olacağını biliyorduk. Birbirimize kenetlendik. Maç çok zordu ama biz daha iyi oynadık ve pozisyonlara girdik. İnşallah önümüzdeki maçlar da böyle motive olur ve ligi iyi bir yerde bitiririz'' dedi.
     Medical Park Antalyasporlu Uğur İnceman ise Trabzonspor'u tebrik ederek, ''Trabzonspor'un acil puanlara ihtiyacı vardı. Bunun bilincindeydik ama erken gol onları rahatlattı. Bizi de biraz sıkıntıya soktu'' dedi.
     Musa Nizam da Trabzonspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını ifade ederek, ''Onları tebrik ediyorum. Bir an önce toparlanıp eski Antalyaspor'u tekrar izlettirmek istiyoruz'' diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER