Spor
  • 23.5.2013 00:27

Kafkas, gazetecinin üzerine yürüdü...

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Çok istediğimiz bir kupaydı. Özellikle iyi geçirmediğimiz bir sezonda bu kupayı Trabzon şehrine götürmeyi istiyorduk. Oyuna çok iyi başladık ama çok kötü bir gol yedik daha sonra bir 10-15 dakika bocaladık. İkinci devre yaptığımız değişiklilerle aslında oyunun bütün hakimiyeti Trabzonspor lehineydi. Maalesef golü bulamayınca mağlup olduk, üzgünüz" ifadelerini kullandı.
Kafkas, Trabzonspor'un daha güçlü bir kadroya sahip olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:
"Altını çizerek ifade etmeye çalışıyorum. Trabzonspor daha güçlü ve iyi bir kadro oluşturmalı, bu bir gerçek. Maalesef bu seneyi acı dersler çıkararak geçirdik. Bu kötü sezonu kupayla taçlandıramadığımız için taraftarlardan, camiadan özür diliyorum. Ama oyuncularımı kutluyorum, bugün kazanmak için ellerinden geleni yapıyorum. Kupayı da Fenerbahçe kulübü kazandı, tebrik ediyorum."
Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kafkas, "Her şeye rağmen Avrupa'ya gidecek Trabzonspor var. Bu bir başarı mı, nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bizim için başarı değil. Yani Trabzonspor bu olmamalı. Trabzonspor gerçeğinde çok irtifa kaybettik. Bunu da hem taraftarın hem de şehirde ileri gelenlerin bilmesi gerekiyor. Maalesef oyuncu kadrosu çok yeterli değil. Bu ligi istediğiniz düzeyde götürebilecek düzeyde değiliz" cevabını verdi.

KAFKAS ÇILGINA DÖNDÜ
Kafkas, "Volkan Şen çıkarken bir hareket yaptı. Oyundan çıktığına mı tepki gösterdi?" şeklindeki soru üzerine, "Bize bir hareket yapmadı. Öyle bir çocuk değil asla o şeyi yapmadı. Ne Trabzonspor'a ne bize öyle bir şey yapmadı. Çıkarken ara sıra bu tip şeyler olabilir yani. Öyle bir saygısızlık bize hiç kimse yapamaz hele Trabzonspor kulübüne hiç kimse yapamaz" karşılığını verdi. Soruyu soran gazetecinin "ellerini açması" üzerine Kafkas çılgına döndü. "Ellerini açıyorsun da sor da söylüyorum sana" diyen Kafkas, "Ben de sana cevabını söylüyorum. Ben de sana cevabını veriyorum. El yani" ifadelerini kullandı.
Gazetecinin "Ne yapayım ellerimi açmayayım mı" demesi üzerine Kafkas, "Cevaptan tatmin olmadın mı?" karşılığını verdi. Kafkas daha sonra yerinde kalkarak, gazetecinin üzerine yürümeye çalıştı ancak yanında oturan görevli buna engel oldu.
Kafkas, ardından gazetecilerin sorularını cevaplamaya devam etti. Bir gazetecinin "Yabancı oyuncu revizyonuna gidecek misiniz?" sorusuna ise, "Çok doğru. Çok az yabancı oyuncu kalacak. Yeni bir oluşum var, yeni bir yönetim geliyor. Ben çok iyi bir Trabzonsporluyum ama yeni gelecek yönetimin de her türlü kararına saygılıyım. Devam ederler etmezler bilemem ama ben kalırsam yabancı oyuncuların büyük bir kısmı değişecek. Ben bunun sinyallerini daha önce vermiştim. Hem bir kaç Türk oyuncu hem yeni yabancı oyuncu ihtiyacım var" cevabını verdi. 

iha

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:05

İLGİLİ HABERLER