Spor
  • 8.5.2013 21:39

Kafkas: Oyuncularım kendilerine yakışanı yaptı...

     Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Sivasspor'u 6-0 yenerek finale yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, oyuncularının çok iyi mücadele evererek, kendilerine yakışan başarıyı elde ettiklerini söyledi.
Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un bu sezon zor günler geçirdiğini belirterek, "Oyuncularım bugün çok iyi mücadele verdiler ve kendilerine yakışan başarıyı elde ettiler. Zorlu günlerde çok doğru davranan bu oyuncular her şeyi hak ediyorlar. Finale çıktıysak, bu başarı oyuncularındır" dedi.
          Son haftalarda Kayserispor maçına kadar olan bölümde 3 maç art arda galip geldiklerini dile getiren Kafkas, şöyle devam etti:
     "Kayserispor maçının kupa maçı öncesi olması bizim için dezavantajdı. Aslında Orduspor maçıyla takımın ciddi bir ivmesi vardı. Bugün ise zirveye geldi. Ligde iyi çıkışımız var ama bundan sonraki tek hedef final olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da ligin alt sırasını ilgilendiriyor. Trabzonspor'a yakışır bir şekilde maçı oynayacağız. Pazartesi bütün Trabzonspor taraftarını maça bekliyoruz."
    
     -Adrian ve Aykut'un açıklamaları-
    

     Karşılaşmada 3 gol atan Polonyalı oyuncu Adrian ise finale yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bizim için sezonun en önemli maçıydı. Farklı şekilde kazanıp finali oynama hakkını elde ettik. Şimdi tek hedefimiz finali de oynayıp Türkiye Kupası'nı buraya getirmek" dedi.
     Trabzonspor formasıyla ilk golünü atan Aykut ise "Kupada finale yükselmeyi başardık. Şimdi hedefimiz o kupayı Trabzon'a getirmek" diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER