
KAFKAS: TURU GEÇMEK İSTİYORUZ
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında rakibi Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Gaziantepspor, yarı final yolunda önemli bir şans yakaladı.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı açıklamada, ikinci yarı iyi oynayarak oyunun kontrolünü aldıklarını belirterek, "İki ayaklı bir maç. Ufak bir avantaj elde ettik. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray'ı yenmek önemli. İkinci maçın zorluk derecesini biliyoruz ona göre bir strateji belirleyip turu geçmek istiyoruz. Galatasaray'a başarılar diliyorum" dedi.
Takım olarak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerine dikkat çeken Kafkas, "Kupayı getirmek istiyoruz. Kolay iş değil, yeni kurulan bir takımız. Devamlı oyuncular geliyor. Uyum diyorlar, ama kolay iş değil. Gaziantepsor eninde sonunda bir yerlere gelecek. Takımda Wagner ve Cenk etkili gibi gözüküyor. Ben yeni yıldızlar yaratmasını seven bir hocayım. Tıpkı Orhan Gülle gibi, Cenk gibi. Şimdi Bursa'dan Muhammet'i transfer ettik. Ben bu oyuncuları piyasaya çıkarmak istiyorum. Bu, benim adıma çok önemli" diye konuştu.
Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Hürriyet, "Geleli 2 gün oldu ve kendi evimde gibiyim. Maça iyi başladık. Galatasaray'ın ilk yarıda bir atağı vardı onu da gol yedik. Tur için avantajlı bir skor elde ettik. Bunu unutup lige bakacağız" şeklinde konuştu.
Gaziantepsporlu bir diğer oyuncu Şenol Can ise, "Kupaya önem veriyoruz. Avantajlı bir skor, 3-2'lik güzel bir sonuç oldu. Penaltı pozisyonumuz da var. Avantajlıyız. Önümüzde ligde Konya maçı var. Onu da alıp ligde de iyi bir konuma gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.