Spor
  • 22.9.2008 00:12

KAFKAS:"PSG MAÇININ YORGUNLUĞUNU HİSSETTİK"

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından Yeşil-beyazlılarda büyük sevinç yaşandı. Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, zor maç olacağını önce tahmin ettikleri kaydederek, "Yağan yağmur sahayı daha da ağırlaştırdı. Oyuncularımı kutluyorum. Maçı kazanmasını bildik. Bu galibiyet bizim hedeflerimiz içinçok önemliydi" dedi. Aybaba, Sivasspor maçında oynatılmaması gereken oyuncunun oynaması üzerine sorulan soruya ise federasyonun kararını beklediklerini söyledi.
Hafta içinde oynadıkları PSG maçının yorgunluğunu hissettiklerini ifade eden Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da, "Oyunun ilk yarısında istenileni yapamadık ama ikinci yarı iyi mücadele ettik. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Önümüzdeki kupa maçına bakacağız" diye konuştu.
Kayserisporlu futbolcu Mehmet Eren ise yorgun olduklarını ve eksiklere rağmen istedikleri puanlara ulaşamadıklarını ifade etti. Kaleci Souleymanou da Bursaspor karşısında iyi oynadıklarını ama istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.
Bursasporlu futbolcu Veli Acar, takım olarak Sivasspor maçı sonrası alınan mağlubiyeti unutturmak istediklerini ve ellerinden geleni yaparak 3 puana ulaştıklarını açıkladı. Veli, sağ kanatta oynamanın kendisini etkilemediğini de sözlerine ekledi.
Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ise maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "İlk yarı iyi oynadık ve golü bulduk. İkinci yarı saha şartları da ağırlaşınca geri çekilmek zorunda kaldık ve skoru koruduk. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki Kocaelispor maçını düşünüyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:03

İLGİLİ HABERLER