Yaşam
  • 24.7.2006 10:58

KAİNAT GÜZELİ BAYILDI

Los Angeles'da dün yapılan 55. Dünya Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçilen Porto Rikolu Zuleyka Rivera Mendoza, yarışmanın ardından düzenlenen basın toplantısı sırasında baygınlık geçirerek yere düştü.

Yetkililer, Mendoza'nın durumunun iyi olduğunu, basın toplantısının yapıldığı yerin çok sıcak ve giydiği elbisenin çok dar ve ağır olması nedeniyle 18 yaşındaki yeni kraliçenin baygınlık geçirdiğini söylediler.
Los Angeles yakınlarındaki Shrine Audutorum'da yapılan yarışmada ikinciliğe Japon, üçüncülüğe ise İsviçre güzeli layık görülmüştü.

Miss Universe 2006 yarışmasında dünya güzellik kraliçesi unvanını, Porto Rico'dan Zuleyka Rivera Mendoza kazandı.

Yarışmada ikinciliği Japon, üçüncülüğü ise İsviçre güzeli aldı. Yarışmaya 86 ülkeden güzeller katıldı, ilk 20'ye Arjantin, Brezilya, Bolivya, Kanada, Kolombiya, Danimarka, Etiyopya, Macaristan,Hindistan, Japonya, Meksika, Paraguay, Porto Rico, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Trinidad Tobago, Ukrayna ve ABD güzelleri girdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:14

İLGİLİ HABERLER