Spor
  • 25.2.2008 09:00

KALLİ: 'MAĞLUBİYETİ HAZMEDEMEZSENİZ BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR OLAMAZSINIZ!'

Kasımpaşa'ya yenilen G.Saray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp "Düşüncemiz galip gelip farkı açmaktı. Fenerbahçe bıçak sırtındaydı. Bıçağı da köküne kadar saplamış olacaktık. Ama yapamadık" dedi. 

"Hiç kimsede suç bulmuyorum. Bugün mağlubiyeti hep beraber aldık. Sırf takım değil ben de kaybettim. Leverkusen maçında birçok futbolcunun yıprandığını gördük. Daha diri olması beklenen futbolcuları oynattık ama bunları göremedik" ifadesini kullanan Alman teknik adam istifa edip etmeyeceği sorusuna ise  "Hayır. Hiçbir zaman düşünmedim. Galip geldiğimde de düşünebilirdim bu olayı. Böyle mağlubiyetleri hazmedemezseniz büyük teknik direktör olamazsınız" dedi.

''YENİLGİYİ HAKETTİK''

Karl Heinz Feldkamp, maçtan sonra, 8 ay önce göreve gelmesinin ardından en zor gününü yaşadığını ifade ederek, maçta ikinci yarıda oyuna takviye giren oyunculardan istediğini alamadıklarını bildirdi.
     Alman teknik adam, Kasımpaşa karşısında, bu sezon en önemli özellikleri olan kanatlardan yapılan bindirmeleri gerçekleştiremediklerini dile getirdi.
     Feldkamp, takım ve kulüp için önemli bir dönemeçte olduklarını ve buradan en iyi biçimde çıkmalarının gerektiğini kaydetti.
     Orta alanda dar alanda zorlandıklarını ve istedikleri futbolu oynayamadıklarını kaydeden Feldkamp, ''Kendimize özür aramıyoruz. Bugün yenilgiyi hakettik'' dedi.
     Alman çalıştırıcı, Kasımpaşa'yı hafife almadıklarını belirtirken, kazanmak istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini vurguladı.
     Feldkamp, Hakan Şükür'ün dışında pek de dinlendirebileceği bir oyuncunun olmadığını dile getirerek, ''Volkan, Mehmet Topal ve Barış'ın sakatlıkları vardı. Sabah deneme yaptık, sakatlıktan dolayı oynamadılar. Nonda, Ümit ve Hakan Şükür arasında bir seçim yapmamız gerekiyordu ve beraber bu kararı aldık'' diye konuştu.
     Alman çalıştırıcı, Emre'yi, devre arasında başı döndüğü için çıkardığını söyledi.
     Emre'nin kendisine, ''Başım dönüyor, birşey göremiyorum'' dediğini anlatan Feldkamp, değişikliği bu nedenle yaptığını bildirdi.
     Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Galatasaray karşısında galibiyeti hakeden taraf olduklarını söyledi.
     Galatasaray maçına çok ciddi ve iyi hazırlandıklarını belirten Tütüneker, ''Galatasaray'ın yorgun ve kırık geleceğini biliyorduk. Baskılı ve ileri oynamaya çalıştık. Bunu da başardığımıza ve hakettiğimize inanıyorum. Futbolcularımız 2-3 haftadır müthiş bir mücadele veriyorlar. Kaçıncı olmamız önemli değil, i24.02.2008 - 23:08:23şimiz çok zor. En zayıf halka biziz ama en iyi şekilde mücadelemizi veriyoruz'' diye konuştu.
     Galatasaray'ın, Bayer 04 Leverkusen maçının ardından toparlanmış bir görüntü vermediğini ifade eden Tütüneker, ''Ben, daha çok baskılı oynamalarını beklerdim. Dirençlerini kırdığımıza inanıyorum. Güzel bir oyunla kazandık'' dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:42

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa