Spor
  • 21.11.2022 16:29

Kanarya'da ortalık karıştı! Osayi'den şoke eden hamle...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Dünya Kupası arası sonrası galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek isteyen sarı lacivertliler, flaş bir iddia ile çalkalanıyor. Kanarya'nın yıldız oyuncusu Osayi'nin şoke eden hamlesi sonrası takımda ortalık karıştı. İşte şok iddia ve tüm detaylar...

OSAYI AYRILMAK İSTİYOR

Bu sezon Jorge Jesus yönetiminde istediği forma şanslarını bulamayan Bright Osayi Samuel'in takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor.Nijeryalı yıldıza menajeri aracılığıyla İngiltere ve İtalya'dan bazı teklifler olduğu da iddialar arasında.Daha önce Blackpool ve QPR formalarını giyen Bright Osayi Samuel'in yeniden İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

OYNAMAK İSTİYOR

24 yaşındaki futbolcunun menajerinin Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek ayrılık talebini ilettiği de ifade ediliyor.Geçtiğimiz sezon özellikle Vitor Pereira döneminde çok başarılı bir performans sergileyen Osayi Samuel bu sezon Süper Lig'de sadece 3 maçta ilk 11'de forma şansı bulabildi.Yıldız futbolcunun bu durumdan rahatsız olduğu ve sürekli forma giymek istediği öğrenildi.

JESUS BIRAKMAYACAK

Ancak hem Fenerbahçe yönetimi hem de teknik direktör Jorge Jesus'un Brigh Osayi Samuel'in ayrılığına soğuk baktığı belirlendi.Portekizli hocanın yoğun takvimde genç yıldızı mutlaka kullanmak istediği ve yönetime bu şekilde bir rapor verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

FORMAYI KAPTIRDI

Geçen sezon takımın bankolarından biri olan Osayi Samuel sağ bekteki yerini Ferdi'ye kaptırdı. Nijeryalı yıldız bu durumdan rahatsız.


 

Güncellenme Tarihi : 21.11.2022 16:34

İLGİLİ HABERLER