Sağlık
  • 29.5.2015 15:27

Kanser ve romatizma tedavisinde ARI ZEHİRİ mucizesi

 

Kanser ve romatizmaya karşı arı zehiri tedavisi arı,arı zehiri,kanser,romatizma

 

15 yıldan bu yana doğa tedavicisi olarak çalışan Dr. Janos Körmendi, koruma altında bulunan Tuna-İpoly Milli Parkı’nda yetiştirdiği arıların zehri ile kanser ve romatizma tedavisi yaptığını, alınan sonuçların ise mükemmel olduğunu söyledi. 50 bal arısı ailesi ve yüzbinlerce adet bal arısının bulunduğunu belirten Dr. Körmendi, 2012 yılında Erzurum’da düzenlenen uluslararası bir doğa tedavi organizasyonunda sunum yaptığını, Türkiye topraklarında arı yetiştiriciliği için mükemmel olduğunu belirtti. Kaynaklardan, milattan önce 2000 yılından bu yana arı zehri tedavisinin yapıldığının ortaya çıktığını söyleyen Dr. Körmendi, 15 yıldan bu yana arı zehrini insanlara iğneleyerek romatizma ve kanser tedavisi uyguladığını, her iki konuda da çok başarılı olduğunu kaydetti.

Dr. Körmendi, sadece arının balının değil, aynı zamanda arının zehrinin de insan sağlığı için çok önemli olduğunu, arı zehrinin kanser oluşmasından önce, kanser halinde ve kanserin ilerlemesi döneminde de kullandığını, arı zehrinin insanın bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağladığının kanıtlandığını belirterek, "Arı zehiri insan vücuduna verildiğinde bağışıklık sistemi kuvvetleniyor. Bağışıklık sistemi kuvvetlenen vücut, kanserli hücrelerin oluşmasına izin vermiyor. Böylece bağışıklık sistemi güçlenen hasta kanserli hücreleri zayıflatıyor" diye konuştu.

Arı zehri tedavisinin bugün dünyada Romatoloji yani kas hastalıklarında da etkin bir şekilde uygulandığını dile getiren Dr. Körmendi, bu tedavi yönteminin başarı oranının yüzde 83 olduğunu açıkladı.
MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar ise, bel kaslarından rahatsızlığı olduğu için Dr. Janos Körmendi’ye bal arısı zehri iğnesi vurulmak için birkaç kez geldiğini, arı zehirinin vücuduna vurulmasının ardından ağrısının kalmadığını, kendini daha zinde ve sağlıklı hissettiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER