Spor
  • 16.1.2014 01:06

Karabükspor'da transfer keyfi

Yolbulan, ara transfer döneminin zor olduğunu ancak buna rağmen sıkıntı yaşamadan iyi transfer geçirdiklerini söyleyerek, “Takıma Sivasspor’dan Murat Akçay, Brezilyalı Jones da Silva Lopes ile Beşiktaş’tan kiralık olarak Michael Eneramo ile anlaşma sağlamıştık. Bugün ise Bursaspor’dan Musa Çağıran ile anlaştık. Aşırı derece kritik mevkii kalmadı. Hala fayda ve katkı sağlayacak oyuncu bulursak takıma katabiliriz. Gol bölgeleri açısından ilk yarı biraz sıkıntı yaşamıştık. Eğer bu bölgelerde faydalı olacak bir oyuncu daha bulursak kadromuza katabiliriz. Ara transfer kolay olmadı iyi bir transfer geçirdik. Kısa sürede bu transferleri bitirmemiz bizim açımızdan iyi oldu. Yeni transferlerin birilerine alışması için yeterli bir zamanda oldu. Bizim için çok önemliydi. İkici yarı ilk yarıda göstermiş olduğumuz performansımızın üzerinde bir performans sergileyerek arzu ettiğimiz üst sıralarda ligi tamamlamak istiyoruz. İnşallah Karabükspor daha iyi yerlere gelecek” dedi.
Murat Yolbulan, bugün kendileri açısında en sevindirici konunun ise yeni tesislerin yapılacağı yerin tahsisi olduğunu belirterek, “İnşallah hayırlısı ile hızlı bir girişimde bulunarak tesisleri yapmayı hedefliyoruz. Amacımız yeni tesisler ile alt yapıyı daha da güçlendirerek takımı uzun yıllar ligde tutmanın hesabını yapıyoruz. Yer tahsisi noktasında bizlere katkı veren başta Valimiz olmak üzere bölge milletvekillerimiz ile Asbaşkanımız Ahmet Gölbek’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

25 YAŞ ÜSTÜ TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ
Murat Yolbulan, geleceğe dönük çalışmalar kapsamında takıma 25 yaş üstü transfer yapmayı planlamadıklarını da ifade ederek, ”Önümüzdeki yıllarda temeli kuvvetli bir Karabükspor oluşturmak istiyoruz. Hocamızın da istediği ve hedefi bu doğrultuda. Bundan sonra Karabükspor son durak olmayacak. Birinci ya da ikinci durak olacak şekilde takıma güç katacak genç ve yetenekli oyuncularla kurulu bir kadro kurma hedefimiz var” diye konuştu.
5 Ocak’tan itibaren Antalya Belek’te kamp yapan Karabükspor’un 22 Ocak’a kadar çalışmalarını yapacaklarını da kaydeden Yolbulan, “Ligin ikinci yarısının ilk maçını deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağız. Kasımpaşa maçından ligin son haftalarında iyi performans gösteren takım olarak ikinci yarıya puanla başlamak istiyoruz. Bizim için deplasman ve iç saha değil nerede ne şekilde olursa olsun galibiyet parolası ile sahaya çıkacağız. Kasımpaşa maçında da sahadan galibiyetle ligin ikinci yarısına başlamak istiyoruz. Takımın göstereceği ve sergileyeceği performans ile ligi üst sıralarda bitirmenin gayreti içinde olacağız” diye belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:27

İLGİLİ HABERLER