Spor
  • 28.11.2021 22:45

Karagümrük - Trabzonspor maçında gergin anlar! İlk yarıda tansiyon yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Fatih Karagümrük - Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadeleyi kazanan taraf bordo-mavililer oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında futbolcular arasında büyük bir gerilim yaşandı. İşte Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçından detaylar...

İSTANBULDA GERGİN ANLAR

İSTANBUL'DA GERGİN ANLAR

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Kritik karşılaşma lider Trabzonspor'un galibiyetiyle tamamlandı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında iki takım futbolcuları arasında tansiyon yükseldi. İşte Karagümrük - Trabzonspor maçında yaşanan gerginliğin detayları...

TRABZONSPOR TARAFTARLARI TRİBÜNDE

TRABZONSPOR TARAFTARLARI TRİBÜNDE

Mücadele başlamadan önce tribünlerde kargaşa yaşandı. Trabzonspor taraftarları, stadyumlarda konuk takım taraftarları yer almamasına rağmen tribünlere büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk dakikaları ve maç başlamadan önce çevik kuvvet ekipleri Karagümrük ile Trabzonspor taraftarları arasına set ördü.

VARDAN PENALTI KARARI

VAR'DAN PENALTI KARARI

Karşılaşmanın 16'ncı dakikasında Trabzonspor cephesi penaltı bekledi. Köşe gönderine giden topun ardından bordo-mavililer, Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Bunun ardından VAR hakemi Özgüç Türkalp devreye girdi ve hakeme izleme tavsiyesinde bulundu. Cüneyt Çakır monitörde pozisyonu izledikten sonra penaltıya hükmetti.

DJANINY KAÇIRDI, PENALTI TEKRARLANDI

DJANINY KAÇIRDI, PENALTI TEKRARLANDI

Trabzonspor'un kazandığı penaltıda topun başına Djaniny geçti. Tecrübeli futbolcunun penaltısını Viviano kurtardı. Yapılan incelemede Viviano'nun çizgi ihlali yaptığı tespit edildi ve penaltı tekrarına hükmedildi.

DJANINY HATA YAPMADI

DJANINY HATA YAPMADI

Tekrar kararının ardından yeniden topun başına geçen Djaniny bu kez hata yapmadı. Viviano'nun sol üst köşesine sert bir vuruş yapan ve fileleri havalandıran tecrübeli futbolcu 17'nci dakikada takımını üstünlüğe taşıdı: 0-1.

45İNCİ DAKİKADA GERGİN ANLAR

45'İNCİ DAKİKADA GERGİN ANLAR

Mücadelenin 45'inci dakikasında Karagümrük köşe vuruşu kazandı. Bu kararın sonrasında Trabzonspor forması giyen Edgar Ie ile Karagümrük'ün tecrübeli futbolcusu Yann Karamoh arasında tansiyon yükseldi. Yaşanan kargaşaya iki takım oyuncuları da dahil oldu.

ÇAKIR KARTINA BAŞVURDU

ÇAKIR KARTINA BAŞVURDU

Yaşanan gerilimin ardından Cüneyt Çakır kartına başvurdu. Olayları başlatan Edgar Ie ile Yann Karamoh sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı bordo-mavililerin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAHNEDE

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAHNEDE

Mücadelede dakikalar 62'yi gösterdiğinde Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür sahneye çıktı. Ceza sahası dışından çok şık bir vuruşa imza atan Abdülkadir Ömür, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı: 0-2.

KARİYERİNDE BİR İLK

KARİYERİNDE BİR İLK

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Abdülkadir Ömür bu golle birlikte kariyerinde bir ilk yaşadı. Sağ kanatta forma giyen oyuncu kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmayı başardı.

TRABZONSPORDAN 10 PUAN FARK

TRABZONSPOR'DAN 10 PUAN FARK

Bu sonuçla birlikte lider Trabzonspor puanını 36'ya yükseltti. Konuk takım Karagümrük ise 22 puanda kaldı. Öte yandan Trabzonspor en yakın rakibi Konyaspor ve Hatayspor'a 10'ar puan fark attı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.11.2021 02:50

İLGİLİ HABERLER