Gündem
  • 30.3.2023 11:04

Karamollaoğlu Erbakan'a verdi veriştirdi

Karamollaoğlu’ndan Erbakan’ın sözlerine zehir zemberek cevap: Terbiyesini kuşansın, haddine değil!

Son anda Cumhur İttifakı'na katılarak gündemdeki yerini koruyan Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan, Millet İttifakı'na katılmamalarının gerekçelerini açıklarken kullandığı ifadeler Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu küplere bindirdi.

"TERBİYESİNİ KUŞANMASI LAZIM! ÇAMUR ATMAK HADDİNE DEĞİL"
O zaman niye bu kadar zikzak yaptı. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ne olursa olsun Erbakan hocamızın bir hatırı var. Fatih de onun oğlu ama bu yalpaları yapmak arkasından da çamur atmak haddine değil. Orada terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir. Niye kendi babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz.

"BU DOĞRUDAN DOĞRUYA DAVAYA İHANETTİR"
Bir defa ihanet bin defa ihanet fark etmez burada kalıcı bir tavır var. Bu tavır yanlış babasının dostlarının tamamı bu tarafta nasıl olacak bu iş. Erbakan hocamızın en eski mesai arkadaşlarından Recai Kutan Bey burada hem de bu partinin Genel Başkanlığını yapmış olan bir isim.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2023 12:10

İLGİLİ HABERLER