Asayiş
  • 21.10.2009 00:06

KARDEŞİNİ KURTARMAK İSTERKEN KENDİ DE ÖLDÜ!..

ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi'nde, 4 gün önce meydana gelen trafik kazasında ölen Abdullah Kıran'ın donör olarak iliğini vermek için yola çıktığı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören kardeşi Neriman Tekin de bir gün sonra yaşamını yitirdi. Kardeşlerin yakınları, art arda yaşıdıkları acılarla yıkıldı.

Çiftçilik yapan 61 yaşındaki Abdullah Kıran, 16 Ekim'de Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Taştepe Köyü'ndeki evinden, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören kardeşi 53 yaşındaki Neriman Tekin'e donör olarak iliğini vermek üzere eşi 59 yaşındaki Kerime Kıran ve oğlu 38 yaşındaki Emin Gürcan Kıran ile birlikte yola çıktı. Oğlu Emin Gürcan Kıran'ın kullandığı 17 SH 189 plakalı kamyonet, Taştepe Köyü yakınlarında, yağmurun kayganlaştırdığı yolda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Hurdaya dönen kamyonetteki Kıran Ailesi'nin 3 ferdi yaralandı. Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Abdullah Kıran, doktorların müdahalelerine rağmen 17 Ekim Cumartesi günü öldü. Kamyoneti kullanan Emin Gürcan Kıran, tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan annesi Kerime Kıran'ın tedavisi ise yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

İKİNCİ ACI HABER İZMİR'DEN GELDİ
Kendisine umut olacak ağabeyinden gelecek iliği bekleyen lösemi hastası Nerimen Tekin ise tedavi gördüğü hastanede, kazadan bir gün 18 Ekim Pazar sonra solunum yetmezliği ve enfeksiyon nedeniyle yaşamını kaybetti. İki kardeşin birer gün arayla ölüm haberinin geldiği Taştepe Köyü'ndeki yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. İki kardeşin cenazesi, dün Taştepe Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında yanyana toprağa verildi.

Taştepeliler, şimdi ise halen yoğun bakımda tedavisi süren Kerime Kıran'ın bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:30

İLGİLİ HABERLER