Gündem
  • 21.2.2024 14:04

Karımı 2. kez kaçırdılar özledim!

İnanılmaz olay Adana'da meydana geldi. Dört ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi ise 25 bin dolar fidye istediklerini belirtti. "Nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen tarım işçisi Salih İsmail (22), 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlenip Yüreğir İlçesi'nde yaşamaya başladı.

Çiçeği burnunda kocaya şok: Karımı 2. kez kaçırdılar özledim!

Bundan iki ay önce Dilan İsmail'i kimliği belirsiz şahıslar sokak ortasında kaçırdı ve eşini arayıp 20 bin dolar fidye istedi. Çaresiz kalan İsmail, polise dahi haber vermeyip düğün takılarını bozdurarak, şahısların istediği yere götürüp bıraktı. Birkaç gün sonra ise şahıslar, Salih İsmail'in eşini geri getirdi.
 

Çiçeği burnunda kocaya şok: Karımı 2. kez kaçırdılar özledim!

İddiaya göre, 2 ay önce Dilan İsmail'i kimliği belirsiz şahıslar sokak ortasında kaçırdı ve eşini arayıp 20 bin dolar fidye istedi. Çaresiz kalan İsmail, polise dahi haber vermeyip düğün takılarını bozdurarak, şahısların istediği yere götürüp bıraktı. Birkaç gün sonra ise şahıslar, Salih İsmail'in eşini geri getirdi.
 

Çiçeği burnunda kocaya şok: Karımı 2. kez kaçırdılar özledim!

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Salih İsmail, "Benim eşimi kaçırdılar. İlk kaçırdıklarında 20 bin doları ödedim. Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim, ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 21.2.2024 14:34

İLGİLİ HABERLER