Asayiş
  • 1.8.2011 00:59

KARISINI KOYUN GİBİ BOĞAZLADI!..

Son günlerde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da eşi tarafından öldürülen Müzeyyen Yanıkbaş'ın (42) ardından kötü haber bu kez Van'dan geldi. 3 çocuk babası Abdülbari Erol (34), henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Gülnaz Erol (28) ile tartıştı.

'KARIMI ÖLDÜRDÜM'
Sinirlerine hakim olamayan Erol, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Gülnaz Erol'un boğazını kesti. Kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, öfkeli koca, hemen komşularının evine giderek eşini öldürdüğünü söyledi.

BIÇAKLA YAKALANDI
Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine giden polis, katil kocayı suç aleti bıçakla birlikte gözaltına aldı. Korkunç bir cinayete kurban giden Gülnaz Erol'un cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

KARISINA TECAVÜZ EDİP OTEL ODASINA KİLİTLEDİ
Kocaeli'de H.A. (25) adlı kadın, 1 hafta önce eşi M.A.'ya (29) boşanma davası açtı. Boşanmak istemeyen M.A., eşi ile son kez görüşmek istedi.
M.A., karısını ve oğlunu zorla otomobile bindirip bir otele götürdü. Burada genç kadına tecavüz eden koca, daha sonra otel odasının kapısını kilitleyip gitti. M.A. gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:20

İLGİLİ HABERLER