Yaşam
  • 29.12.2008 14:34

KARS YOLCULARININ ALANDA BÜYÜK KAVGASI

Saat 11.40'da yapılması gereken THY'nin İstanbul-Kars seferi önce saat 12.40'a daha sonra da 14.30 ertelenince girişte bekleyen yolcular tepki gösterdi. Yetkililerle tartışan yolcular her hangi bir açıklama yapılmamasına kızdı. Belirsizliğe isyan eden yolcular gerekçe açıklanmamasına ateş püskürdü.

Bölgedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle uçağın Erzurum'a uçması düşünüldüğü yönünde fısıltılar bu sırada dolaşmaya başladı.

Olayın perde arkası daha sonra anlaşıldı. Yetkililer yoğun tipi nedeniyle tüm doğu seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. Cenazesi olan yolcu ısrarla uçağın kaldırılmasını istedi. Bu sırada görüntü almaya çalışan bir kameraman, bu kişinin yakınları tarafından darp edilmek istendi. Kokpit Cafe önünde arbede yaşandı. Basın mensubu maruz kaldığı darbeler nedeniyle görüntü almayı başaramazken vatandaşlar güçlükle yatıştırılabildi.

Elazığ -İstanbul seferi de bölgedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:48

İLGİLİ HABERLER