Spor
  • 26.1.2023 12:28

Kasımpaşa Galatasaray'ın yıldızıyla görüşmeler başladı

Sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen Cim Bom'da futbolculara teklif yağmaya başladı. Başkan Dursun Özbek de bu durumu, "5-6 futbolcumuza teklif var" sözleriyle açıklamıştı. Galatasaray'ın yıldızı için görüşmelerin başladığı öğrenildi.Patrick van Aanholt'un performansının yetersiz oluşu, Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş'ın da sakatlık sorunları nedeniyle sol bek arayan Aslan ilk olarak Uğur Çiftçi'yi gündemine almıştı.

Hatta Sarı-Kırmızılı ekip, Sivasspor'la, tecrübeli oyuncunun transferi için Emre Taşdemir artı bir miktar para karşılığında el sıkışmıştı.Fakat Emre Taşdemir'in, Yiğidolar'a gitmek istememesi sonrasında planlar suya düşmüş, transfer askıya alınmıştı.Cim Bom'da bu kez de Güray Vural ismi ön plana çıkmış ve Antalyaspor'un 34 yaşındaki sol beki için temaslar başlamıştı.

Tecrübeli oyuncunun 6 aylığına sol bek sorununu çözebileceği öngörülüyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın ilk hedefi Uğur Çiftçi, olmazsa plasesinin Güray olduğu da biliniyor.

Galatasaray Divan Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısı, Nef Stadyumu ’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulunun çalışmaları ve projeler hakkında üyelere bilgiler aktardı.Futbol takımının başarılı olmasından dolayı futbolculara gelen tekliflerin arttığına vurgu yapan Başkan Özbek, "Gelirlerimiz artmış vaziyette. Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü sayesinde futbolda değerimiz giderek artıyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var" dedi.

Dursun Özbek'in "Sezon başında 1 futbolcumuza talep vardı" dediği ismin Victor Nelsson olduğu öğrenildi. Danimarkalı yıldıza o dönem Marcao'yu da kadrosuna katan Sevilla'nın çok ciddi bir ilgisi vardı.Ancak Galatasaray ile İspanyol kulübü arasında yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı, Nelsson takımda kaldı.

Şu an ise teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Patrick van Aanholt'a talip çıktığı kaydedildi.

Hollandalı yıldız için teknik direktörlüğünü eski Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'ın üstlendiği Kasımpaşa'nın devrede olduğu belirtildi. TRT Spor'un haberine göre; yıldız futbolcu için iki İstanbul ekibi görüşmelere başladı.

Lacivert-Beyazlılar'ın, 32 yaşındaki sol beki kiralık olarak kadrosuna katmak istediği de gelen haberler arasında.

İlk etapta Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan tecrübeli futbolcunun, Kasımpaşa'nın ilgisi sonrasında İstanbul'da kalacak olması nedeniyle transfere yeşil ışık yakabileceği de bildiriliyor.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2023 12:32

İLGİLİ HABERLER