
Kassam mücahitleri 9 İsrail askerini patlattı
Kassam Tugayları, Refah'ın doğusunda 9 İsrail askerlerini hedef alan karmaşık bir pusunun görüntülerini yayınladı.
Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine doğru ilerleyen İsrail güçlerine karşı düzenlediği "Cehennem Kapıları" operasyonundan yeni görüntüler yayınladı.
Ekran Görüntüsü / RT
Kassam Tugayları'nın Telegram kanalından yayınladığı videoda, Refah'ın doğusundaki El-Meşru Kavşağı yakınlarında İsrail askerlerini hedef alan karmaşık bir pusunun görüntüleri yer alıyor.
Oynamak
Kassam Tugayları, perşembe günü savaşçılarının Refah'ın doğusunda 9 kişilik bir İsrail piyade birliğini yüksek patlayıcılı bir cihazla hedef aldığını duyurdu. Birkaç askerin kalıntılarının etrafa dağıldığı görüldü.
Kassam Tugayları Çarşamba günü erken saatlerde, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un doğusundaki El-Farahin bölgesinin doğusundaki El-Avda Caddesi'nde bir İsrail askeri gücünü hedef aldı. Aynı gün, "Cehennem Kapıları" operasyonunun bir parçası olarak, 10 asker ve iki askeri köpekten oluşan bir İsrail piyade kuvvetini, bir dizi patlayıcı cihazla önceden hazırlanmış bir pusuya çekmeyi başardığını duyurdu. Askerler pusu alanına varır varmaz, cihazlar patlatıldı ve Gazze Şeridi'nin güneyindeki Rafah kentinin doğusundaki El-Meşru kavşağının yakınında düşman askerlerin çoğu öldürüldü ve yaralandı."
Başka bir açıklamada ise savaşçılarının, Refah kentinin doğusundaki El-Meşru kavşağı yakınlarındaki bir evin içinde siper alan bir birliği iki TBG mermisiyle hedef aldığını, ölen ve yaralananların olduğunu doğruladı. Daha sonra hedef alınan eve doğru tekrar ilerlediler ve hafif silahlarıyla kalan gücün mensuplarını yakın mesafeden öldürdüler.