Yaşam
  • 1.6.2022 16:15

Katar Prensesi Kasia Gallanio'nun genç yaşta sır ölümü!

Eski Katar Prensesi Kasia Gallanio'nun esrarengiz ölümü! Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu...

Eski Katar Prensesi 45 yaşındaki Kasia Gallanio, İspanya'daki evinde ölü bulundu. Gallanio'nun niçin öldüğü henüz bilinmiyor; ancak alkol bağımlısı olduğu ve aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü iddia ediliyor. Eski prenses, sosyal medya paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekiyordu.Eski Katar Prensesi Kasia Gallanio, İspanya'nın Marbella tatil köyündeki evinde ölü bulundu. Cansız bedenini bulan yetkililer, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Ancak 45 yaşındaki Gallanio'nun 3 kızının velayetini kaybettikten sonra alkol ve depresyonla mücadele ettiği biliniyordu.Dış basında çıkan haberlerde eski prensesin aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü düşünülüyor. Prenses'e henüz otopsi yapılmadığı ifade edildi.Eski prensesin en yakında arkadaşlarından biri ise iddiaların aksine Gallanio'nun uyuşturucu kullanmadığını ve alkolik olmadığını söyledi.

Eski Prenses'in arkadaşı Luosi Spagnuolo, "Onu çok ama çok iyi tanıyorum. Bu haber beni kahretti. Çok iyi bir insandı ve onu tanıyan herkes onu çok severdi. Kızlarını inanılmayacak kadar çok seviyordu ve onları asla terk etmezdi. Uyuşuturucuya kesinlikle karşıydı ve asla da alkolik olmadı" dedi.Polonya asıllı kadın, ABD'nin Los Angeles kentinde dünyaya gelmişti. Gallanio, Katar Emiri'nin şu an 73 yaşındaki amcası Abdülaziz bin Halife el-Tani ile 2004 yılıdna evlenmişti. Çiftin 3 kız çocuğu olmuştu.

Boşandıktan sonra Kasia İspanya'da yaşarken, çocuklar Paris'te yaşayan babalarının yanında kaldı. el-Tani, 3 kızıyla birlikte oldukça lüks bir semtte yaşıyor.

Gallanio'nun eski eşi el-Tani Katar'de devlet bakanıydu. Ancak el-Tani uzun yıllardır Katar'da yaşıyor. el-Tani Katar liderine karşı düzenlediği iddia edilen başarısız darbe girişiminin ardından sürgün edilmişti.Gallianio'nun olaylı boşanması basında oldukça geniş yer bulmuştu. Bunun yanı sıra sosyal medyayı oldukça aktif bir biçimde kullanan eski prenses, paylaşımlarında özellikle kızlarından sıklıkla bahsediyordu.

Güncellenme Tarihi : 2.6.2022 00:35

İLGİLİ HABERLER