
KATİL KENDİSİNİ GÖRÜNCE TESLİM OLDU!..
Gaziantep'te, yolda yürürken uğradığı silahlı saldırıda ölen kişinin katil zanlısı, polise teslim oldu.
Alınan bilgiye göre, Çıksorut Mahallesi Tüfekçi Yusuf Bulvarı'nda 4 Nisanda, yolda yürürken uğradığı silahlı saldırıda ölen Hasan Cücük'ün (47) katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan Nahsen A. (47) 25 Aralık Polis Merkezine geldi.
Zanlının ifadesinde, Hasan Cücük'ün yolda yürürken milli ve manevi değerlere küfür ettiğini, kendisini uyarmasına rağmen küfür etmeye devam ettiğini iddia ederek, ''Tabancayla ayaklarına bir el uyarı ateşi açtım. Bunun üzerine Hasan Cücük üzerime atladı. Bu sırada tabanca ateş aldı. Çok pişmanım'' dediği öğrenildi.
Zanlının, bazı iş yerlerinde ve kıraathanelerde Hasan Cücük'ün katil zanlısı olarak robot resimlerinin asılı olduğunu görünce polise teslim olmaya karar verdiğini söylediği bildirdi.
Çıksorut Mahallesi Tüfekçi Yusuf Bulvarı'nda, 4 Nisanda, yolda yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Hasan Cücük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.