Asayiş
  • 31.5.2013 11:37

Kayıp iki kardeş ölü bulundu!..

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Aksu ilçesi Çalkaya Mahallesi Belenkötekli mevkisinde koyun otlatan Mehmet Kürük, bölgede kum alınmasıyla boşalan alanı yağmur sularının doldurmasıyla oluşan gölette iki çocuğa ait ceset gördü. Kürük'ün haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, cesetlerin, 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Umut Gültekin ile 15 yaşındaki ağabeyi Rüstem Gültekin'e ait olduğunu belirledi. Çocukların giysi ve diğer eşyaları da göletin yanında bulundu.

Çocukların Aksu ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi oldukları ve üç gün önce, okulun ardından çırak olarak çalıştıkları sanayi sitesindeki işyerinden çıktıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi. Eşinden boşandığı ve bir restoranda garson olarak çalıştığı belirtilen baba Doğan Gültekin de cesetlerin bulunması haberini alarak geldiği gölette büyük üzüntü yaşadı.

Çalkaya Mahalle Muhtarı Hüseyin Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgeden sürekli kum alındığını, burada oluşan göletin de çukurların yağmur suyuyla dolmasıyla yaklaşık 10 yıl önce oluştuğunu kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:51

İLGİLİ HABERLER