Spor
  • 30.1.2007 14:23

KAYSERİSPOR'DAN SAMBACI TRANSFERİ

SİNAN ERDOĞAN
KAYSERİ  - Kayserispor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Eder Marcelo Prudencio ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.


Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen Asbaşkan Şaban Miraboğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Eder, kendisini 1.5 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza attı. Asbaşkan Miraboğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Eder'i uzun süredir izlediklerini söyleyerek, "Eder'i transfer ettiğimiz için mutluyuz. Eder, Brezilya Seri B Ligi takımlarından Ituano'da forma giyiyor. Eder'in takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.


Brezilyalı oyuncu Eder ise, Kayserispor'u ilk kez Brezilya'ya gelen yöneticilerden öğrendiğini, takımı ise ilk kez Trabzonspor maçında izlediğini söyledi.

Takımda yer alabilmek için büyük çaba harcaması gerektiğini belirten Eder, "Kayserispor iyi bir takım. Amacım takıma katkı sağlamak. Umarım bunu başarırım. Kendi kıtamdan olan Toledo ve Mendez ile aynı kulüpte bulunmam benim için bir avantaj. Takıma adaptasyonum daha kolay olacak'' dedi.


Eder, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'e benzetilmesi ile ilgili olarak da şöyle konuştu: ''Alex büyük bir isim. Onun kadar başarılı olmak isterim. İkimizin de görevleri aynı. Gol atacak arkadaşlarımızı arkadan takviye edip gol yollarını açmak, mümkün olduğu kadar hücumda takımı başarıya götürebilmek. Serbest vuruşlarda da Alex kadar başarılı olmaya çalışacağım.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:29

İLGİLİ HABERLER