Dünya
  • 5.12.2022 14:18

Kendi kızı dahil çok sayıda kurban... Günlüklerden çıkan detaylar kan dondurdu

ABD'de Mormon tarikatı lideri Samuel Rappylee Bateman'ın yaptıkları dehşete düşürdü. Daha 9 yaşında olan çocuklar hatta kendi kızı dahil 20 kızı istismar ettiği ortaya çıkan sapkın tarikat liderinin skandalları gün yüzüne çıkarken kızların günlüklerinden çıkan detaylar kan dondurdu.ABD'de düzenlenen FBI operasyonunda kan donduran bir tajedi çıktı. Mormon tarikatı lideri Samuel Rappylee Bateman ile çok sayıda kız çocuğunun zorla evlendirildiği ortaya çıktı.

ABD’yi sarsan olay! Kendi kızı dahil çok sayıda kurban... Günlüklerden çıkan detaylar kan dondurdu

46 yaşındaki sapkın Bateman'ın küçük çocukların da içinde bulunduğu 20 kadın ve kızını kendisiyle evlenmeye zorladığı cinsel istismarda bulunduğu bildirildi.

GÜNLÜKLERDEN ÇIKAN DETAYLAR

Tarikatın lideri olduğu düşünülen Samuel Rappylee Bateman, istismar suçlamasıyla tutuklanmıştı. Baskın sonrası koruma altına alınan çocukların günlüklerindeki ifadeler dehşete düşürdü.

ABD’yi sarsan olay! Kendi kızı dahil çok sayıda kurban... Günlüklerden çıkan detaylar kan dondurdu

İfadelerinde istismarı reddeden çocukların günlüklerinde, Bateman'le birlikte uyumaya ve onu öpmeye zorlandıklarını gösteren ifadeler bulundu. Sapkın ismin bazı konuşmalarında kızlara bedenlerini Tanrı için feda ettiklerini söylediği belirtildi.

What happened to Bateman's underage wives since he was arrested

ABD'nin Washington eyaletinde, FBI bir ihbar üzerine harekete geçti. Airbnb'den kiralanan bir evden 8 küçük kız çocuğu kurtarıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 5.12.2022 14:23

İLGİLİ HABERLER